Ariana-Grande-Pete-Davidson-gjort-slut

Ariana Grande och Pete Davidson ryktas ha gjort slut

I våras bekräftade Ariana Grande och Pete Davidson att de är tillsammans och några veckor senare kom det fram att de också är förlovade. Nu verkar de dock ha gjort slut.

I maj började rykten om att Ariana Grande och Pete Davidson dejtar spridas. Strax därefter la de båda upp bilderna på varandra på Instagram och bekräftade förhållandet. Ariana och Pete ska ha träffats första gången när Ariana var gäst i Saturday Night Live 2016. De ska dock inte ha börjat dejta förrän i maj i år.

Några veckor senare kom det fram att de också förlovat sig och både Ariana och Pete visade upp hennes ring i sociala medier. Förutom att ha förlovat sig har de båda också gjort flera tatueringar tillägnade varandra.

Pete har bland annat tatuerat in Arianas initialer samt ett par kaninöron i nacken. Det sägs dock att han har täckt över kaninöronen nu. Ariana har Pete tatuerat på sitt ringfinger och de har båda matchande moln-tatueringar. Utöver det har Ariana också döpt en låt på sitt nya album Sweetener till Pete Davidson.

Nu ryktas det dock att paret efter sex månader tillsammans har gjort slut. Enligt TMZ ska paret ha valt att gå skilda vägar efter att de båda insett att deras förhållande inte fungerar just nu. De ska båda dock fortfarande älska varandra.

I sociala medier har Ariana tagit upp att hon har det jobbigt just nu och ska bland annat på twitter ha skrivit att hon bara vill ha en ”okej” dag.

Varken Ariana eller Pete har kommenterat ryktena om att de ska ha gjort slut.

Läs mer:
Så mycket tjänade Ariana Grande under sin Dangerous Women tour
Kändisarna som gjort kärlekstatueringar för sina partners
Ariana Grande: ”Du kan vara stark och snäll”

Foto: IBL