Ariana-grande-pete-davidson-forlovade

Ariana Grande och Pete Davidson ryktas ha förlovat sig

Det var inte länge sedan vi fick reda på att Ariana Grande och Pete Davidson dejtar. Nu verkar det som att de tagit det ett steg längre och är förlovade.

För några veckor sen började det ryktas om att Ariana Grande och Pete Davidson dejtar. Vilket bekräftades strax därefter då de båda la upp bilder på varandra på Instagram.

Ariana har tidigare varit tillsammans med Mac Miller men efter två år tillsammans gjorde de slut i maj i år. Hon la då ut en text där hon förklarade att Mac är en av hennes bästa vänner och att hon respekterar och tycker om honom massor. Hon skrev också att hon är tacksam över att ha honom i sitt liv oavsett hur deras förhållande förändras.

Pete gjorde också nyligen slut med sin flickvän Cazzie David, ungefär samtidigt som Ariana och Mac gjorde slut.

Ariana och Pete ska ha träffats första gången när Ariana var gäst i Saturday Night Live 2016. Vilket är programmet David är med i. De ska dock inte ha börjat dejta förrän i maj i år då de setts ute tillsammans flera gånger.

Både Ariana och Pete är också flitiga på Instagram där de lagt upp bilder på varandra samt kommenterar varandras bilder med gulliga kommentarer hela tiden. Pete ska också ha skaffat två tatueringar som är inspirerad av Ariana. Bland annat har han tatuerat in ett par kaninöron bakom ena örat samt Arianas initialer (AG) på tummen.

Nu ryktas det om att de är förlovade. Enligt en källa till People ska de nyligen ha förlovat sig och källan säger också att de är två personer som fann kärlek snabbt och att gör varandra lyckliga. Ariana och Pete ska inte heller ha dolt att de är förlovade utan varit öppna med det.

Varken Ariana Grande eller Pete Davidson har dock kommenterat eller bekräftat att de skulle vara förlovade.

Läs mer:
Så mycket tjänade Ariana Grande under sin Dangerous Women tour
Ariana Grande: ”Du kan vara stark och snäll”
Så får du Ariana Grandes signumfrisyr — steg för steg

Foto: IBL, Instagram