Ariana Grande och Justin Bieber släpper musik – med Leo DiCaprio

Ariana Grande och Justin Bieber släpper musik – med Leo DiCaprio

Justin Bieber, Ariana Grande, Miley Cyrus, Leonardo DiCaprio och en lång rad andra kändisar släpper gemensamt låten ”Earth”. Och ja, den handlar om det du tror.

Vad säger du om vi säger att Justin Bieber, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio och typ hundra andra artister släpper en ny låt tillsammans? Oavsett vad du tänker så är det vad som nu har hänt – men såklart är det inte vilken låt som helst.


Under gårdagen släppte Justin Bieber en promovideo på sin Instagram med texten ”Let’s save the Earth” och taggade i den rapparen och komikern Lil Dicky. I videon, som inte ger så mycket ledtrådar till låten i övrigt, syns en lång rad artister, skådespelare och idrottsmän som tros medverka på låten eller i musikvideon. Bland dem syns namn som Halsey, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Kevin Hart, Adam Levine, Shawn Mendes, Sia, Rita Ora, Katy Perry, Ed Sheeran, Leonardo DiCaprio, Meghan Trainor, John Legend, Psy och Backstreet Boys.


Även om vi inte vet mycket mer än så är det tydligt att låten lär vara ett sätt att uppmärksamma de klimatförändringar vi i dag brottas med. Särskilt eftersom Leonardo DiCaprio är en av de största förespråkarna för en mer klimatmedveten jord och dessutom har en egen stiftelse som jobbar för att återställa hotade ekosystem världen över.

Låten ”Earth” förväntas släppas i dag.

Läs mer:

Justin Bieber tar en paus från karriären – för att bli pappa?

Här är Ariana Grandes favorit bland beautyprodukterna

Se alla bloopers och borttagna scener från Ariana Grandes Thank u, next-video

Foto: TT