ariana grande

Ariana Grande och Dalton Gomez har gift sig – i hemlighet

Efter att ha varit ett par i drygt ett år ställde Ariana Grande och Dalton Gomez till med ett romantiskt bröllop i helgen. Här är allt vi vet!

5 kändispar som gift sig i hemlighet
1:07

Efter reklamen: 5 kändispar som gift sig i hemlighet

(1:07)

Slå på ljud

I december avslöjade artisten Ariana Grande att hon och mäklaren Dalton Gomez gått och förlovat sig efter nästan ett års dejtande.

”För alltid och lite till”, skrev hon på sina sociala medier samtidigt som hon visade upp en bild på den gigantiska förlovningsringen. Det var Dalton Gomez som ställde frågan och när han gick ner på knä gjorde han det med en minst sagt spektakulär ring.

Ariana Grande och Dalton Gomez har gift sig

Och nu fem månader efter förlovnings-avslöjandet rapporterar People om att de gått och gift sig under största hemlighetsmakeri.

– De har gift sig. Det var ett litet och intimt bröllop med mindre än 20 personer. Rummet var fullt av lycka och kärlek. Paret och deras familjer kunde inte vara lyckligare, berättar en representant för Ariana Grande om kärlekslyckan.

Så var Ariana Grande och Dalton Gomez bröllop

Den amerikanska sajten TMZ skvallrar även om att den romantiska lilla ceremonin ska ha ägt rum i Montecito, Kalifornien, i helgen.

– Både Ari och Dalton älskar Montecito. De är där ofta, och det känns rimligt att bröllopet borde ägt rum i Aris vackra hus där, skvallrar en källa för People.

Ariana Grande försökte hålla honom hemlig

Ariana Grandes numera älskade make Dalton Gomez började synas lite här och där på Arianas Instagram stories under karantänen för drygt ett år sedan. Under tiden försökte hon dölja hans ansikte, men nog kunde man klura ut att det var mäklaren Dalton som höll henne sällskap.

När musikvideon till Stuck with U av Ariana Grande och Justin Bieber släpptes i maj kunde man se Ariana och Dalton dansa i hennes sovrum. Och strax efter det bekräftade de sin relation.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Bilderna bekräftar Bridgertonstjärnan Phoebe Dynevors romans med komikern
Kändisarnas mest misslyckade tatueringar
EXKLUSIVT: Pink om familjen och karriären – kravet för att klara av båda