Ariana-grande-intervju

Ariana Grande: ”Du kan vara stark och snäll”

I en intervju berättar Ariana Grande om sitt och Mac Millers förhållande samt om hur du kan vara en stark kvinna utan att vara elak.

I en intervju med amerikanska Cosmopolitan berättar Ariana Grande bland annat om hur det är att vara en stark kvinna med en röst.

– Många gånger, får kvinnor stämpeln som bitch eller diva för att de har en vision, är starka och använder sina röster, men det är inte så. Du kan vara stark och snäll. Vi måste inte bara vara en sak, säger hon till tidningen.

I höstas bekräftade Ariana att hon dejtar rapparen Mac Miller. Men paret träffades första gången när de var 19 år gamla.

– Vi har älskat, beundrat och respekterat varandra från början, redan innan vi träffades, då vi var fans av varandras talang. Vi var dock inte redo, alls, att vara tillsammans. Det handlar om timing.

ariana-grande-mac-miller

Ariana berättar också att hon aldrig sett kärlek som något hon behövt för att fullända henne, utan att hon istället vill känna sig fulländad själv och därefter är hon redo att vara med någon.

–Du kan forfarande fira och vara helt besatt av varandra, men jag vill känna mig 100 procent mig så att jag kan älska den andra personen bättre.

Läs mer:
Sno stilen av Ariana Grande – här hittar du kläderna
9 anledningar till att Ariana Grande och Mac Miller är goals
Ariana Grande om att ses som ett sexobjekt: ”Vi är inga priser”

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL