Årets största händelser i kändisvärlden

Årets största händelser i kändisvärlden

2017 är snart förbi och i kändisvärlden var året fullt med kärlek, uppbrott, nya tv-serier och skandaler. FRIDA listar det vi alltid kommer komma ihåg från 2017.
Skam-om-tio-ar

1. Skam-hypen

Den började visserligen redan i slutet på 2016 men det här året bredde den ut sig över landet (och världen!) och var och varannan person gick runt och pratade norska, hade tröjor med texten ”Isak + Even” och drömde om att få åka russebuss.

Liam-Payne-Cheryl-Cole-Bear-namn

2. Liam Payne fick barn

Det hade länge ryktats om att Liam Payne och Cheryl Cole väntade barn, men de la aldrig upp några bilder från graviditeten (utan det syntes bara på paparazzibilder). Den 22 mars föddes Bear Grey Payne och föräldrarna berättade om nyheten på Instagram.

One-Love-Manchester

3. One Love Manchester

När Ariana Grande uppträdde i Manchester, Storbritannien, så skedde ett terrorattentat. En bomb utlöstes i arenan efter konserten och många unga dog eller skadades. Efter det återvände Ariana Grande till Manchester, tillsammans med artister som Justin Bieber, Miley Cyrus och Niall Horan, för att samla in pengar (totalt 22 miljoner kronor!) till de drabbades anhöriga.

Samir-Sigrid-tillsammans-2017

4. Samir och Sigrid

Ett av de mest uppmärksammade kärleksparen i Sverige blev utan tvekan Samir Badran och Sigrid Bernson. De tävlade i Let’s dance tillsammans och även om de kysste varandra under programmet så gick de inte ut med att de var ett par förrän ett bra tag efter att Let’s dance var över.

5. Otrohetsbråket mellan Zara Larsson och Ludwig Kronstrand

Det började med att Ludwig Kronstrand sa i sin podd att han och Zara Larsson gjort slut för att hon ville ha ett öppet förhållande och att han då fick känslor för en annan tjej. Då tog Zara till Snapchat för att berätta hur det verkligen gick till – att han varit otrogen. Därefter bad Zara om ursäkt till tjejen då hon fick väldigt mycket hat i sociala medier. Se Zaras alla Snaps här!

6. FO&O tar en paus – satsar solo

Under hösten fick vi veta att Omar Rudberg, Oscar Enestad och Felix Sandman bestämt sig för att satsa på egna projekt och pausa gemensamma bandet FO&O. Redan i februari kommer vi få höra Felix Sandman själv på scenen då han tävlar i Melodifestivalen.

Justin Bieber och Selena Gomez på väg hem till hennes hem.

7. Selena Gomez och Justin Bieber återförenas

Gammal kärlek verkar aldrig rosta – i alla fall inte i Selena Gomez och Justin Biebers fall. Efter att The Weeknd och Selena Gomez gjort slut sågs hon snabbt tillsammans med Bieber igen. Många trodde att det bara var vänskap till en början men bilder på paret där de kysser varandra säger någonting helt annat.

Riverdale-sasong-2

8. Riverdale har premiär

En av årets största tv-serier, för tonåringar, var utan tvekan Riverdale. Den är baserad på serietidningen om Archie och utspelar sig i fiktiva staden Riverdale – där det inte är helt riskfritt att leva med tanke på de mord som sker.

Pretty-little-liars

9. Tv-serierna som lades ner

Efter många säsonger, och lika många år, har vi följt karaktärerna i Pretty little liars, Teen wolf och The Vampire diaries. I år sändes de allra sista säsongerna av de här serierna.

10. Kylie Jenner är gravid

Graviditeten har ännu inte bekräftats, men heller inte förnekats av någon i familjen Kardashian/Jenner. Sedan nyheten om att Kylie Jenner ska vara gravid har hon hållit sig borta från rampljuset och de bilder hon publicerar på sin Instagram visar bara hennes ansikte. Rykten säger att graviditeten kommer avslöjas i familjens realityserie Keeping up with the Kardashians och att det är därför hon inte säger någonting.

Läs mer!
Sammanfattning: Här är allt vi (hittills) vet om Kylie Jenners graviditet
Det här googlade vi mest på under 2017
Kändisarna som slog igenom 2017

Foto: IBL, Instagram