Är Felix Sandman med i Hjem til jul säsong 2? Vi reder ut!

Är Felix Sandman med i Hjem til jul säsong 2? Vi reder ut!

Det blir en säsong två av Netflix-serien Hjem til jul. Frågan är – är Felix Sandman med eller inte? Här är svaret!

Den norska julserien Hjem til jul, eller Home for Christmas som den heter på engelska, blev snabbt en snackis när den släpptes på Netflix i slutet av 2019. Många har undrat om och när det kommer en säsong två och om Felix Sandman kommer synas i rollen som Jonas ännu en gång. Vi har dykt ner i detaljerna – här är allt vi vet.

Vad handlar Hjem til jul om?

I första säsongen av Hjem til jul introducerades vi till Johanne (spelas av Ida Elise Brosch) som dumpades av sitt ex för 3 år sen och är less på att vara den eviga singeln. Johanne är trött på att ständigt höra kommentarer kring sin relationsstatus och varför hon inte har hittat ”the one”, så hon drar igång en 24 dagar lång jakt för att hitta en pojkvän att ta hem till jul. Ett av alternativen som flimrar förbi under säsongens gång är Sandmans rollkaraktär Jonas.

När kommer säsong 2 av Hjem till jul?

Seriens regissör Per-Olav Sørensen bekräftade en andra säsong redan i början av 2020, och började fila på manus redan i november 2019. Enligt norska Netflix blev julseriens första säsong snabbt Norges mest sedda Netflix-serie någonsin och om det inte är kvitto nog för en andra säsong, vad är? Hjem til jul 2 kommer släppas på Netflix i december 2020.

Är Felix Sandman med i Hjem til jul säsong 2?

Alla som har sett första säsongen minns nog den olidliga cliffhangern precis i slutet – det ringde på dörren och när vi trodde oss få se vem som skulle rädda Johannes jul tog avsnittet, och säsongen, slut. För alla som hoppades (och kanske fortfarande hoppas) få se Jonas stå på andra sidan dörren finns det dock en viss risk för besvikelse. Enligt serie- och filmsajten IMDb, där det också går att se skådespelares tidigare, pågående och kommande projekt, kommer Felix Sandman inte vara med i säsong två. Samma sak gäller när vi kollar på seriens IMDb-sida, där flera skådespelare står listade för säsong två men inte Sandman.

Av: Linnéa Ruiz Mutikainen

Foto: Netflix

4 serier du inte får missa på Netflix - i november
Slå på ljud

Läs mer:

Felix Sandman om heta scenerna Hjem til Jul: ”Absurt”

Alla nya julfilmer och serier som släpps på Netflix 2020

Netflix julfilm The Princess Switch får en uppföljare