Kj Apa och Clara Berry

Är Clara Berry Riverdale-stjärnan KJ Apas nya flickvän?

Ledsen alla Riverdale-fans, men snyggingen från Nya Zeeland, KJ Apa verkar vara upptagen. Han har nyligen setts kyssa en mystisk tjej. Hon heter Clara Berry och här är allt vi vet om henne!

22-åriga KJ Apa, som spelar Archie Andrews i Riverdale, verkar ha funnit kärleken. Han har tidigare var väldigt privat med kärlekslivet och det ryktades om att han dejtade Britt Robertson, från I Still Believe. I december avslöjade han för tidningen Wired att han var kär. Nu får vi äntligen veta vem det var han syftade på! Jo, den franska modellen Clara Berry! Och bilderna på dem som cirkulerar på nätet får oss att bli gröna av avund!

Det är ingen tvekan om att KJ är upp över öronen förälskad i Clara. På Instagram delade han en bild på dem ihop med texten,”coup de foudre”, som på svenska betyder ”kärlek vid första ögonkastet”. Så gulligt!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Tre dagar senare publicerade Clara denna fantastiska bild från deras Bali-resa med caption:

”J’irai chercher ton cœur si tu l’emportes ailleurs”, som betyder “Jag kommer söka efter ditt hjärta om du tar det någon annanstans”. Hur romantiskt?

Den senaste bilden (som för övrigt höll på att välta nätet) är från när Clara hälsade på KJ i Los Angeles. På sociala medier delade de massor av bilder från deras brunchdejter och när de körde runt i stan.

”Jag älskar dig”, skrev hon på Instagram.

Och det verkar som om Clara blivit kompis med alla KJs Riverdale-kollegor, både Lili Reinhart, Camila Mendes och Madelaine Petsch följer henne på Instagram.

”Mina favoritpersoner! ?❤️” kommenterade Madelaine under bilden.

Hur träffades KJ Apa och Clara Berry?

Vi vet praktiskt taget ingenting om hur KJ och Clara träffades eller hur länge de dejtat. Men som vi tidigare berättat så avslöjade han redan i vintras att han var kär. Så förmodligen var det henne han menade redan då.

Men vem är hon egentligen? Vi har svaret!

Allt du vill veta om Clara Berry

Clara Berry är 26 år gammal och kommer från Frankrike. Hon är fyra år äldre än KJ och har gjort en raketkarriär som modell. Hon blev upptäckt av modellagenturen Present Model Management 2016, och sedan dess har hon jobbat som modell på heltid, bland annat med modejättar som Viktor & Rolf, Tommy Hilfiger och Diesel. Hennes 520 tusen följare på Instagram får följa henne världen över på diverse modell-jobb. Clara har dessutom en hemlig talang – hon kan sjunga! I ett samarbete med bandet Insomni Club, sjunger hon låten No-Us-Lova.

Hör Clara Berry sjunga här!

Läs mer: 

KJ Apa och Camila Mendes om sexscenerna i Riverdale

Allt vi vet om Cole Sprouses nya film Undercover

Därför släpptes inget nytt Riverdale-avsnitt denna vecka

Foto: TT