Är Chic verkligen Bettys bror i Riverdale? Läs teorin här!

Är Chic verkligen Bettys bror i Riverdale? Läs teorin här!

I senaste avsnittet av Riverdale fick vi träffa Bettys bror Chic. Men vem är han egentligen? Läs teorin här!

I första säsongen av Riverdale fick vi veta att Alice Cooper fick ett barn innan Polly och Betty. Av oklar anledning så valde hon att adoptera bort honom.

För att göra sin mamma glad, efter att Polly gått med i en sekt och inte vill veta av sin familj, så letar Betty upp sin storebror Charles, eller Chic som han kallar sig, och hon och Alice åker och träffar honom.

Men är det verkligen brodern som de träffar? De har ju faktiskt inte några bevis på att det är han (förutom att en person sagt att han ska befinna sig på en viss adress). En teori är att det inte är Chic de träffar, utan bara någon som har tagit hans identitet.

Den riktiga brodern skulle kunna vara död och att han de träffar har tagit hans identitet. Så varför skulle han göra det?

Först och främst verkar Betty dra till sig en och annan creepy person (Black Hood räcker väl som exempel?) och i slutet av senaste avsnittet, när Chic går in i Bettys sovrum när hon sover, så är det ganska tydligt att det är just henne han är ute efter på något sätt.

För om Chic skulle ha varit i Riverdale, som är en ganska liten stad, under en längre tid så borde de väl ha stött på varandra tidigare? Är det en tillfällighet att han helt plötsligt sitter på ett hotell i närheten av familjen Cooper exakt då när de börjar leta efter honom?

Kanske är han bara avundsjuk på sin perfekta lillasyster som fick en lycklig uppväxt eller kan det vara så att han är en stalker som vill specifikt åt Betty och är redo att gå så långt att han tar någon annans identitet för att komma familjen så nära som möjligt?

Vem som egentligen är Black Hood (vi kan alla gissa att det faktiskt inte var vaktmästaren på skolan) har ännu inte avslöjats och det skulle kunna vara så att ”Chic” är Black Hood, som ju fokuserade specifikt på Betty, och nu låtsas vara hennes bror för att komma henne närmare.

Ingenting i Riverdale brukar vara som vi först tror.

Läs mer!
Nio frågor vi har efter det senaste avsnittet av Riverdale
Lili Reinhart avslöjar åtta saker du inte visste om Riverdale
Här hintar Cole Sprouse att Jughead kommer dö i Riverdale

Foto: The CW, Skärmdump Netflix