Äntligen har trailern till After 2 släppts – se den här

Äntligen vet vi! Då har filmen After 2 premiär i Sverige

Som vi har väntat! Äntligen vet vi premiärdatumet för After We Collided. Dessutom har en ny trailer släppts, se den här!

HURRA! Det känns som om det har gått en evighet sedan första After-filmen hade premiär. Och ända sedan dess har vi väntat spänt på att få se Tessa och Hardin i den kommande uppföljaren After We Collided.

Nyligen släpptes en ny, två minuter lång trailer som avslöjar att det blir en hel del dramatik och duschsex. Är det inte dessutom Dylan Sprouse vi skymtar?

Se trailern till After We Collided här!

”There is NO ‘your Tessa’ anymore”

Som ni såg i klippet är Tessas och Hardins relation eldigare än någonsin. Är Hardin verkligen killen som Tessa föll för? I After We Collided möter de hinder som får dem att tvivla på sina känslor för varandra.

En replik i trailern har fått fansen att go bananas. Hardin påstår att ”hans Tessa aldrig skulle kyssa en främling på en klubb”, varpå Tessa skriker att hon inte är hans längre. Om resten av filmen går i linje med boken? Det återstår att se!

Josephine Langford och Hero Fiennes-Tiffin är tillbaka i huvudrollerna. Det är också bekräftat att Dylan Sprouse kommer spela Trevor, en kollega till Tessa som blir intresserad av henne. Om du läst böckerna känner du nog igen honom som ”F*cking Trevor”. Att det rör sig om ett triangeldrama är det ingen tvekan om!

När har After We Collided premiär i Sverige?

Till det viktigaste. När har filmen premiär? Jo, redan den 4 september 2020 kommer den att finnas i Sverige.

Här kan du läsa ALLT om After-filmerna och böckerna!

Läs mer:

Quiz: Hur mycket kan du om filmen After?

9 saker du inte visste om After-skådisen Hero Fiennes-Tiffin

Test: Välj ett plagg och se vem i After du är!