Äntligen! Sofia Richie berättar om Justin Bieber

Som vi har väntat! Nu öppnar Sofia Richie upp om den omtalade crushen med Justin Bieber. Vad tror ni, hur kära är dom?

I en intervju i amerikanska Billboard berättar modellen bland annat om sin familj, som består av pappa, sångaren Lionel Richie och syrran Nicole, modell och dokusåpastjärna.

Läs även: Se första kyssbilden på Bieber och Richie

Sofia Richie och Justin Bieber började dejta för ett par månader sedan och de hamnade direkt i hetluften. Efter att Justin tagit bort sitt Instagram-konto, följde en tyst period från superstjärnan – tills bilderna på Sofia och han spreds.

Läs även: Justin Bieber har raderat sin Instagram

Paret fångades på bild, kyssandes och det bekräftade vad alla har misstänkt – att de är ett par. Och nu har alltså Sofia Richie pratat om relationen. När hon får frågan om Bieber i tidningen Billboard svarar hon:

– Vi har en speciell relation. Justin är väldigt lätt att prata med och det är svårt att hitta bland folk i Los Angeles.

För dig som inte har koll på vem hon är, så har Sofia bland annat frontat omslagen på modemagasinen Elle, Vanity Fair och förra året var hon ansiktet utåt för Madonnas tonårskollektion (och vill du läsa mer, missa inte 8 saker du bara måste veta om Sofia Richie). Nu återstår bara att se om hon hänger med Justin på Sverige-besöket i slutet av september.

Shippar du Sofia och Justin?