Herman Tømmeraas spelar huvudrollen i ny Semester på TV4Play

Äntligen! Skamstjärnan gör comeback i ny tv-serie

Herman Tømmeraas är aktuell med huvudrollen i nya Semester på TV4Play. En ungdomsserie om kärlek, vänskap, fest och intriger.

Det sista avsnittet av succéserien Skam sändes i april förra året – och sedan dess har saknaden varit stor för många inbitna fans. Men nu kan det vara läge att sluta deppa. Det är nämligen dags för en ny norsk dramaserie att äntra svensk mark – och i huvudrollen hittar vi ingen mindre än Skamstjärnan Herman Tømmeraas, kanske mer känd som ”Penetrator-Chris”.

Den nya ungdomsserien heter Semester och Herman Tømmeraas spelar 19 åriga Erling som nyligen återvänt till Oslo efter åtta månader på resande fot. Erling är bostadslös och pank och har egentligen bara ett mål i sikte – nämligen Alba. En jämnårig tjej som han aldrig tycks kunna släppa taget om.

Nya tv-serien Semester på TV4 Play

Som sig bör kantas Erlings vardag av både med- och motgångar. Och han tvingas handskas med en berg- och dalbana av känslor som tittarna får möjligheten att följa på nära håll.

I premiäravsnittet, som sändes för ett par dagar sedan, får vi bland annat se när Erling får reda på att Alba har gjort slut med sin pojkvän. Han reser med andra ord hem till Oslo i hopp om att det kan finns en chans till romans – men allt blir inte som han har tänkt sig. För väl hemma kommer det förflutna i kapp Erling och innan han ens har hunnit reagera står han utan både pengar och bostad.

Säsong två av Semester spelas in nu

Förutom att skådespela är Herman Tømmeraas även exekutiv producent för den nya tv-serien Semester, och i skrivandets stund spelas den andra säsong in. Serien visas på TV4Play och nya avsnitt kommer på måndagar och tisdagar. Varje avsnitt är cirka 15 minuter långt.

Foto: IBL 

Läs mer:

Här gör Skam-Eva comeback i Skandinaviens första dansfilm

Kändisarna du passar bäst ihop med – utifrån ditt stjärntecken

Snart har nya ”Mary Poppins” premiär – se trailern här