Äntligen har trailern till After 2 släppts – se den här

Äntligen har trailern till After 2 släppts – se den här

Dramatik, tårar och duschsex. Och är det Dylan Sprouse vi skymtar? After We Collided verkar innehålla det mesta.

År 2013 började Anna Todd skriva om 18-åriga Tessa Young och hennes möte med Hardin Scott, som är baserad på Harry Styles. Genom appen Wattpad kunde One Direction-fansen läsa ett nytt kapitel om dagen i ett nästan ett år.

Annas hårda arbete resulterade i riktiga böcker och förra året hade filmen After premiär. Nu kan du äntligen se trailern till den efterlängtade uppföljaren.

Läs mer! Här kan du läsa ALLT om After-filmerna och böckerna!

”There is NO ‘your Tessa’ anymore”

Tessa och Hardins relation är eldigare än någonsin. Är Hardin verkligen killen som Tessa föll för? I After We Collided möter de hinder som får dem att tvivla på sina känslor för varandra.

En replik i trailern har fått fansen att go bananas. Hardin påstår att ”hans Tessa aldrig skulle kyssa en främling på en klubb”, varpå Tessa skriker att hon inte är hans längre. Om resten av filmen går i linje med boken? Det återstår att se!

Josephine Langford och Hero Fiennes-Tiffin är tillbaka i huvudrollerna. Det är också bekräftat att Dylan Sprouse kommer spela Trevor, en kollega till Tessa som blir intresserad av henne. Om du läst böckerna känner du nog igen honom som ”F*cking Trevor”. Att det rör sig om ett triangeldrama är det ingen tvekan om!

Så när har After We Collided premiär?

Filmen har inget officiellt premiärdatum än, men förhoppningsvis kommer den ut under våren 2020. I dagsläget finns fem böcker i After-serien, varav den sista utspelar sig innan Tessa och Hardin träffas. Det är ännu inte bekräftat om fler av böckerna kommer bli filmer.

Se trailern till After We Collided här:

Läs mer:

Quiz: Hur mycket kan du om filmen After?

Test: Välj ett plagg och se vem i After du är!

9 saker du inte visste om After-skådisen Hero Fiennes-Tiffin