Felix-sandman-flickvan-andrea-kallstrom

Andrea Kallström är Felix Sandmans nya flickvän

För ett tag sedan avslöjade Felix Sandman att han träffat någon ny och är kär igen. Hans nya flickvän är enligt uppgifter Andrea Kallström från duon Lennixx.

När Felix Sandman tävlade i Melodifestivalen i år så blev både hans låt men också hans kärleksliv en stor snackis. Felix var ärlig med att hans låt handlade om hans uppbrott med Lovisa Bengtsson. På hans nya album Emotions finns det även en låt som heter just Lovisa.

När Felix gästade Nyhetsmorgon för ett tag sedan fick han frågan om det finns något ny Lovisa i hans liv varpå han svarade och skämtade om att det kanske det finns men att det blir hans nästa album. Han fick också frågan om han är kär igen. Då svarade han att han inte trodde han kunde bli kär igen men nu faktiskt är det.

Så vem är Felix nya flickvän? Felix har inte officiellt avslöjat vem hans nya flickvän är men för några dagar sedan la han upp en bild på en tjej på Instagram. Under bilden har han skrivit ”God is a women”.

https://www.instagram.com/p/BpM5b29HG1z/?hl=sv&taken-by=felixsandman

Bilden föreställer Andrea Kallström och enligt Hänt ska hon vara Felixs nya flickvän. Andrea har själv kommenterat ”meeen baby” under bilden som Felix lagt upp.

https://www.instagram.com/p/Boomxi2ly0K/?hl=sv&taken-by=andreakallstrom

På flera av Andreas bilder har Felix också kommenterat och bland annat skrivit ”Kan aldrig få nog av dig baby”, ”Dör för dig” och ”Vackra ängel”.

Felix-Sandman-Andrea-Kallstrom-par

Andrea är 20 år gammal och är dansare samt artist. Tillsammans med Hanna Larsson utgör hon duon Lennixx.

https://www.instagram.com/p/Bo9K6S-FwtA/?taken-by=lennixxduo

Felix har nyligen släppt sitt nya album Emotions och är just nu ute på turné tillsammans med Benjamin Ingrosso. Han ska också vara med i Netflix-serien Störst av allt.

Följ med hem till Felix – här under kan du se när vi hälsade på hemma hos Felix!

Läs mer:
Felix Sandman: ”Jag är kär igen”
Felix Sandman och Benjamin Ingrosso åker på turné tillsammans – hit kommer de
Här möts Felix Sandman och ex-flickvännen på efterfesten

Foto: IBL