Outer Banks

Andra serier att titta på om du gillar Outer Banks

Har du sett klart alla avsnitten av Outer Banks? Lugn, vi har listat sex andra riktigt grymma serier som alla innehåller kärlek, mord och mysterier.

Netflix serie Outer Banks har på kort tid blivit en succé världen över. Den handlar om ett gäng ungdomar som lever i det segregerade Outer Banks, en lyxig semesterort för de allra rikaste.

John B tillhör dock den andra kategorin invånare – han är en fattig surfarkille som ständigt tvingas vända på slantarna för att få vardagen att gå runt. En dag får han chansen att leta efter en guldskatt värd en miljard kronor, en skatt som hans försvunna far sägs ha lämnat efter sig. Med sig på färden har han sina bästa vänner, som av olika anledningar också vill följa med på jakten.

Serier som liknar Outer Banks

Har du sett klart alla avsnitt av Outer Banks och känner att du nu behöver fylla tomrummet? Då har vi en hel lista med serier du borde kolla på och som du garanterat kommer att älska om du tycker om Outer Banks:

Veronica Mars

Serien med Kirsten Bell i huvudrollen innehåller precis som Outer Banks kärlek, mysterier och hemligheter kring föräldrars förflutna.

The Society

Om du tyckte om att följa en ung kille som försökte lösa ett mysterium utan sina föräldrar, då kommer du antagligen älska The Society. Serien handlar nämligen om en stor grupp tonåringar som en dag vaknar upp i en stad utan vuxna.

Nancy Drew

Sugen på att följa fler unga personer som försöker lösa mysterier? Då är Nancy Drew något för dig!

13 Reasons Why

I den omdiskuterade serien 13 Reasons Why får tittarna följa Clay Jensen som en dag får 13 kasettband skickade till sig. Banden innehåller inspelningar från hans klasskamrat Hannah Baker som berättar om de 13 anledningarna till att hon tagit livet av sig.

Elite

Outer Banks försöker John B lösa mysteriet med sin försvunna pappa,  i Elite försöker tonåringarna lösa mysteriet med deras mördade klasskamrat.

Riverdale

Många har beskrivit Outer Banks som en blanding av just Riverdale och The O.C. I Riverdale får vi följa fyra ungdomars liv i staden Riverdale. Bakom perfekta fasader finns mörker och mysterier som tonåringarna med spänning utforskar.

Foto: Netflix, TT

LÄS MER: 

Så gamla är Riverdale-stjärnorna egentligen

Outer Banks – för dig som älskar The O.C. och Riverdale

Så gamla är skådespelarna i Outer Banks i verkligheten