bea-Miller-intervju

Amerikanska superstjärnan Bea Miller: “Jag trodde inte jag kunde sjunga“

Bea Miller är just nu aktuell med sitt andra album som släpps i flera delar. FRIDA har träffat Bea och pratat om hennes nya musik, romantik och att tro på sig själv.

Bea Miller kom på en nionde plats i amerikanska The X Factor. Sen dess har hon släppt en EP och ett album. Just nu håller hon på med sitt andra album som hon valt att släppa i olika kapitel. Var tredje månad släpper hon tre nya låtar som därefter kommer bilda ett album.

– Jag har märkt att folk inte lyssnar på album längre. Ingen vill lyssna på tolv låtar direkt. Så på det här sättet släpper vi tre låtar varje månad från februari till november så att det konstant finns ny musik och när du tröttnar på de tre låtarna så boom har du tre nya, säger Bea till FRIDA.

Varför har du döpt de olika kapitlen till färger?

– Jag ser musik i färg och vare sig du gör det eller inte så tror jag vi alla relaterar vissa känslor till vissa färger. Blå är ledsen och ensam. Röd är svår för den kan vara båda ilska men också styrka. Medan gul är att vara glad och ljusare tider.

När insåg du att du ville jobba med musik?

– Under en lång tid tyckte jag att jag inte kunde sjunga men jag gjorde det ändå. Sen en gång så sjöng jag Make you feel my love av Adele i mitt rum och när jag slutade så hörde jag någon gråta utanför min dörr. Där satt min mamma och grät och så sa hon ”Jag visste inte att du kunde göra det där”. Det var då jag insåg att jag kunde göra det.

Hur ser en normal dag ut för dig?

– Den mesta tiden tillbringar jag i studion, reser eller är på turné. Jag är alltid runt folk så när jag är ledig och inte är med mina vänner så gillar jag att hänga i min lägenhet tillsammans med min hund och bara titta på tv och ta det lugnt.

Skulle du beskriva dig själv som en självsäker person?

– Alla har stunder när de är osäkra. Jag gillar mig själv och jag tycker det är viktigt, för när du känner dig osäker så vet du att du i slutet av dagen tycker om dig själv.

Vad är ditt bästa pepptips?

– Var stolt över den du är och stå upp för dig själv. Glöm inte att när du har en dålig dag, så kommer den inte att vara för evigt.

Hur romantisk är du?

– Jag älskar romantiska gester och jag älskar att gå ut ur min väg för att visa människor jag älskar att jag bryr mig och att få det tillbaka.

Läs mer:
Alex Aiono: ”Jag dejtar inte”
Camila Cabello: ”Jag är en hopplös romantiker”
Isac Elliot: ”Så ser min drömdejt ut”

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL