Allt vi vet om Zac Efrons utpekade flickvän Vanessa Valladares

Allt vi vet om Zac Efrons utpekade flickvän Vanessa Valladares

Den 25-åriga modellen Vanessa Valladares pekas ut som Zac Efrons nya flickvän. Här är allt vi vet om henne!
5 Disney-kvinnor att inspireras av
Slå på ljud

Zac Efron slog igenom när han spelade Troy i Disneys High School Musical, där vi i tre filmer fick följa Troys och Gabriellas, som spelades av Vanessa Hudgens, kärlekssaga. Zac och Vanessa var inte bara ett par i filmerna, utan också i det verkliga livet.

Zac Efron och Vanessa Hudgens träffades för första gången under inspelningarna av den första filmen, och föll mer eller mindre direkt för varandra. I fyra år var Zac och Vanessa ett par innan de gick skilda vägar, ett beslut som helt och hållet var Vanessas. Hon har själv berättat att hon gick igenom en fas där hon var elak och trött på allt.

– Tjejer sprang efter honom och jag gav dem dödande blickar. Sen insåg jag att det inte var det de handlade om, har hon sagt i en intervju med New York Times.

Zac Efrons tidigare kärleksliv

Åren efter uppbrottet har Zac Efron haft flera ryktade romanser. Han har parats ihop med flera, men han har aldrig bekräftat uppgifterna.

Nu har han återigen synts ihop med någon han verkar tycka om. Zac och den australienska modellen Vanessa Valladares har fångats på bild, hand i hand, i Byron Bay i Australien.

I augusti tog Zac sitt pick och pack och flyttade till just Byron Bay, men redan i juni såg flera lokalbor honom hänga på en restaurang i krokarna, restaurangen där Vanessa Valladares jobbade på vid tillfället. Enligt flera amerikanska sajter träffades Zac Efron och Vanessa Valladares första gången på just den restaurangen.

Det här är Vanesa Valladares

Men enligt Daily Mail jobbar Vanessa Valladares inte längre kvar på restaurangen, utan istället livnär hon sig på att vara modell. Och kärleken mellan Zac och Vanessa må verkligen spira, för det verkar som att de nu flyttat ihop.

På Instagram har hon drygt 11 000 följare, och än har varken hon eller Zac visat upp den andre på sina respektive kanaler. Vanessas bilder föreställer istället främst henne själv – och då i form av en hel del modellbilder.

https://www.instagram.com/p/CAZVayVHWyu/

https://www.instagram.com/p/B9LCTKLHx9L/

Utöver modellandet syns det att hon gillar att resa. Desto mindre resande har det dock blivit de senaste månaderna, av förklarliga skäl. I mars hade hon en resa till Afrika inplanerad, men på grund av pandemin ställdes den in.

”Packad och klar för att ta mig till Afrika. Mitt plan skulle lyft idag, men istället vaknar jag upp till en verklighet som snabbt förändras”, skrev hon i ett inlägg i mars.

Foto: TT

LÄS MER:

Fyra anledningar att se Zac Efrons reseprogram på Netflix

Experten svarar: Borde du följa ditt ex på sociala medier?

Tre män och en baby med Zac Efron på Disney plus