Riverdale säsong 5

The CW

Allt vi vet om tidshoppet i Riverdale säsong 5

Nu börjar vi närma oss det omtalade tidshoppet i Riverdale säsong 5. Men när kommer det att ske? Och var i livet kommer Archie, Betty, Jughead och Veronica att befinna sig då? FRIDA reder ut!

Videon kunde inte hittas

Varning för spoilers! Har du inte sett ”Riverdale säsong 5, kapitel 79: Graduation”, bör du sluta läsa nu.

Riverdale säsong 5 är igång och i senaste avsnittet tog Betty, Jughead, Veronica och Archie examen. Men strax innan ceremonin fick Archie veta att han måste gå om sitt sista år på utbildningen. Dessutom måste han plugga hela sommaren för att komma ikapp med studierna. Något han inte verkar vara så sugen på. I slutet på avsnittet berättar Archie för sina vänner att han bestämt sig för att ta värvning i armén istället. Men hur ser framtiden ut för resten av gänget? FRIDA listar allt du behöver veta om det omtalade tidshoppet!

När kommer tidshoppet i Riverdale att ske?

Tidshoppet kommer att äga rum i avsnitt 4, säsong 5, som släpps den 11 februari 2021 på Netflix. Vi kommer alltså få se karaktärerna sju år fram i tiden. Hur sjukt?!

Vart kommer karaktärerna befinna sig i tidshoppet?

I senaste avsnittet fick vi en del ledtrådar som avslöjar var Betty, Archie, Jughead och Veronica kommer att befinna sig sju år fram i tiden. Skådisen KJ Apa har tidigare berättat att Archie är hemkommen från armén och att Riverdale har förvandlats till en spökstad under Hirams ledning.

Veronica kommer att gifta sig (tyvärr inte med Archie) utan med Chad Gekko – en avundsjuk man som jobbar på Wall Street. Han kommer att spelas av Pretty Little Liars: The Perfectionists-stjärnan Chris Mason.

Lili Reinhart avslöjade nyligen att Betty kommer att börja jobba för FBI, vilket kan vara en fördel när hon återvänder till Riverdale tänker vi...

Toni Topaz, kommer vara gravid, vilket skådespelaren Vanessa Morgan också var i verkligheten. Och för er som inte vet så har Vanessa nyligen fött en pojke.

På Instagram har hon delat sin första bild på sonen River... Efter Riverdale? Nej, förmodligen inte!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Tillbaka till serien. Vi vet ingenting om vem Toni ska få barn med, är det Cheryl eller är det helt slut mellan dem?

Och tillslut, vad kommer hända Jughead? I en intervju med Entertainment Tonight berättar KJ Apa att Jughead blir en alkoholiserad, hemlös författare. Sorgligt för honom! Och hoppas att det inte är sant. Dessutom är det många fans som spekulerar att han har en ny flickvän, vilket får vårt Bughead-hjärta att brista!

Relaterade artiklar
Quiz: Hur mycket minns du från Riverdale säsong 4?
Sant eller falskt: Hur mycket kan du om Riverdale?