The-chilling-adventures-of-Sabrina-sasong-2-netflix

Allt vi vet om The Chilling Adventures of Sabrina säsong 2

Kommer det en säsong 2 av The Chilling Adventures of Sabrina på Netflix? Här är allt du behöver veta sett till premiärdatum, trailers och skådespelare.

I nya Netflix-serien The Chilling Adventures of Sabrina får vi följa Sabrina som precis fyllt 16 år. Hon bär hemligheten att hon är en häxa samtidigt som hon försöker passa in i den vanliga världen. Sabrina spelas av Kiernan Shipka som tidigare varit med i serien Mad Men.

https://www.instagram.com/p/BpcgGHTgIbR/?hl=sv&taken-by=kiernanshipka

Den första säsongen av serien finns på Netflix och den stora frågan är blir det en säsong 2? Här är allt vi vet om The Chilling Adventures of Sabrina säsong 2.

Kommer det en säsong 2 av The Chilling Adventures of Sabrina?

Det är från början klart att det kommer bli en säsong 2 av The Chilling Adventures of Sabrina. Redan när Netflix beställde den första säsongen så beställde de också en säsong två. Säsong 2 har redan börjat spelas in.

Hur många avsnitt kommer det vara i säsong 2 av The Chilling Adventures of Sabrina?

Den andra säsongen kommer bara att bestå av nio avsnitt till skillnad från säsong 1 som bestod av tio avsnitt. Från början hade Netflix beställt 20 avsnitt av serien men eftersom det kommer en julspecial den 14 december så kommer säsong 2 ha ett avsnitt mindre.

Vad kommer säsong 2 att handla om?

Det är ännu oklart exakt vad säsong 2 kommer att handla om men säsongen ska utspela sig direkt efter avslutningen i säsong 1. Det kommer alltså inte att vara något tidshopp mellan säsongerna.

När kommer The Chilling Adventures of Sabrina säsong 2 ut på Netflix?

Den andra säsongen håller på att spelas in just nu och nu har den första teasern släppts till serien (se den längre ner!). I teasern avslöjades det att säsong 2 kommer ha premiär den 5 april 2019.

Vilka skådespelare kommer att vara med i The Chilling Adventures of Sabrina säsong 2?

Två nya karaktärer är bekräftade för säsong 2. Alexis Denisof kommer att spela Ms. Wardwells pojkvän Adam Mastersand som inte vet om att hon egentligen är en annan person. Jedidiah Goodacre ska spela Dorian Grey som är en nattklubbsägare.

Finns det en trailer till The Chilling Adventures of Sabrina säsong 2?

Det har kommit en första teasern inför den andra säsongen där vi får se att det kommer hända en hel del. Vi får bland annat se Harvey komma väldigt nära Roz och att satan försöker få Sabrina att utveckla sin mörka sida.

Läs mer:

Sabrina-stjärnan om inspelningen: ”Han var den enda jag inte kom överens med”

Ingen Sabrina tonårshäxan i Riverdale – enligt producenten

Se första trailern till The Chilling Adventures of Sabrina
Foto: Netflix