Allt vi vet om Sex Education säsong 2

Oh yes! Netflix nya succéserie får en säsong två – här är allt vi vet.

Den nya Netflix-serien Sex Education vann våra hjärtan direkt och visade världen att det är okej att tycka att det är jobbigt att ha sex med lampan på eller skämmas lite när din mamma försöker krascha din kompis fest (eh?). Och som tur är har vi nu fått bekräftat att ja, det kommer en andra säsong av serien – här är allt vi vet.


Blir det en säsong 2 av Sex Education?

Ja! Netflix har bekräftat att det blir en andra säsong av serien och de håller redan nu på att spela in den. Seriens skapare Laurie Nunn har sagt att hon varit överväldigad av responsen hon fått:

– Att få se hur människor världen över har kunnat få kontakt med varandra tack vare karaktärer som förut bara fanns i mitt huvud är otroligt. Jag är så tacksam för alla som velat se serien!

Finns det en trailer för säsong 2 av Sex Education?

Ja, här är den:

Vilka kommer att vara med i säsong 2 av Sex Education?

Alla huvudkaraktärer återvänder, så det vill säga att vi kommer att få se mycket mer av Otis, Maeve, Otis mamma Jean, Eric, Aimee, Jackson och Adam.

Vad kommer hända i säsong 2 av Sex Education?

Serieskaparen Laurie har tidigare sagt att allt redan nu är i luften och vad som helst kan hända – men att de har några riktigt spännande idéer!

Foto: Netflix