farmen-sekt-riverdale-sasong-3

Allt vi vet om sekten i Riverdale säsong 3

I oktober är Riverdale tillbaka men redan nu vet vi en hel del om sekten som sägs ta över i säsong 3.

I säsong 3 av Riverdale kommer vi äntligen att få träffa den omtalande sekten. Från började verkade ”Farmen” vara en lugn harmonisk plats, men desto längre in i serien vi har kommit har vi sett att Farmen mer verkar vara en sekt. Här reder vi ut allt vi vet om den!

Vad är ”The Farm/Farmen” i Riverdale?

Farmen fick vi höra om redan i säsong 1. Efter att Betty hittat Polly hos ”Sisters of Quiet Mercy” så berättade Polly för henne om att hon och Jason tänkt fly till något som hon kallar The Farm/Farmen, innan Jason blev dödad. Efter att Black Hood kommit tillbaka så bestämmer sig Polly för att åka till dit själv.

Det ännu lite oklart exakt vad Farmen är för något men av det vi har sett så är det definitivt någon typ av sekt. Polly har bott där länge och fick även tvillingarna när hon var där. Det ska även vara sekten som fick henne att döpa sina barn till Juniper och Dagwood.

När Polly kommer tillbaka i slutet av säsong 2 så berättar hon för Alice att Farmen hjälpte henne att komma över Jasons död och att de lärt henne att ”förlåta är den största gåvan vi kan ge”.

Farmen verkar definitivt vara någon typ av sekt, det är dock oklart exakt vad deras syfte är.

Vad kan vi förvänta oss av Farmen?

I trailern till säsong 3 får vi se en hel del av sekten. Alice verkar definitivt ha blivit involverad och vi ser henne och Polly hålla upp Juniper och Dagwood över en eld. Vilket ser ut som någon typ av initiering eller dop. De verkar också vara hemma hos familjen Cooper så det verkar som att sekten kommer till Riverdale.

Det har tidigare avslöjats att vi kommer få se två nya karaktärer i Riverdale, Edgar Evernever och Evelyn Evernever. Edgar kommer antagligen att vara sektledaren som ska hjälpa Alice.

I slutet av trailern får vi också se någon typ av ritual som verkar ha gått fel då det ligger kroppar överallt, vilket tyder på att sekten kommer skapa massa problem.

Läs mer:
19 saker som kommer hända i Riverdale säsong 3
Hemliga kopplingen mellan Riverdale och To All The Boys I’ve Loved Before
Åtta gömda detaljer du nog missade i trailern för Riverdale säsong 3

Foto: The CW