Katy Keene

Allt vi vet om Riverdales spin off-serie – Katy Keene

Förra året kom nyheten om att Riverdale kommer att få en spin off-serie som kommer att heta Katy Keene. Här är allt vi vet om den!

2016 kom den första säsongen av serien Riverdale som är baserad på serietidningarna om Acke. I de serietidningarna får vi också följa andra karaktärer som exempelvis Sabrina (som serien The Chilling Adventures of Sabrina är baserad på). En annan karaktär som dyker upp i serie-samlingarna är Katy Keene som nu också kan få en egen serie.

I USA är det kanalen The CW som gör Riverdale och de har nu beställt ett avsnitt av en spin off-serie på Riverdale. Serien ska heta Katy Keene, enligt Entertaintment weekly.

Se trailern här:

Riverdale-stjärnan är med i Katy Keene

Trailern avslöjar vilka fyra karaktärer som vi kommer att få följa i serien. De är alla i 20 årsåldern och bor i New York. En av dem är fashionistan Katy Keene som spelas av Lucy Hale. Hennes kompis, it-tjejen, Pepper Smith spelas  av Julia Chan och Jonny Beauchamp kommer vi få se som Jorge. Och det bästa av allt är att Riverdale-stjärnan, Ashleigh Murrays karaktär, Josie McCoy är med i serien!

Josie-Riverdale

Riverdale-Josie är med i nya Katy Keene.

Alla karaktärerna har olika mål och de försöker bland annat slå igenom på Broadway, bli modell och lyckas som artist. Serien kommer att görs av Roberto Aguirre-Sacasa som också jobbar med Riverdale samt The Chilling Adventures of Sabrina.

Läs mer:

Riverdale gör ännu ett musikalavsnitt – här är roll-listan

Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i

Test: Är du en Northsider eller Southsider i Riverdale?

Foto: Netflix