Allt vi vet om Rihanna och ASAP Rockys relation

Allt vi vet om Rihanna och ASAP Rockys relation

Så, dejtar Rihanna och ASAP Rocky? Om vi tar del av det som skrivs i flera amerikanska medier, verkar det onekligen så. Vi reder ut allt vi vet om artisternas påstådda romans!
ASAP Rocky och Rihannas kärlekshistoria
1:00

Efter reklamen: ASAP Rocky och Rihannas kärlekshistoria

(1:00)

Slå på ljud

Det har väl knappt undgått någon att det ryktas om att Rihanna och ASAP Rocky dejtar varandra, och om du inte hört det innan – det ryktas om att Rihanna och ASAP Rocky dejtar. Så, ja.

Det senaste vi kunnat läsa i amerikanska medier är att artisterna firade jul ihop i Rihannas hemtrakter Barbados. Och under gårdagen kunde vi på Daily Mail se bilder där de pussas. Rihanna och ASAP Rocky har känt varandra rätt länge, som kompisar då. Men sedan ett par månader tillbaka har det ryktas om att vänskapen övergått till kärlek. Men, vi tar det hela från början.

Rihanna och ASAP Rockys historia

2012 samarbetade artisterna på en remix av Rihannas låt Cockiness (Love It), och året därefter hängde han med på hennes turné Diamonds World Tour, där han agerade förband.

2017 började Rihanna dejta miljardären Hassan Jameel, och ASAP Rocky hade vid tillfället sina ögon på Kendall Jenner. Året därefter såg vi Rihanna och ASAP Rocky på front row på Louis Vuittons visning under Paris Fashion Week – och i slutet av 2019 såg vi de ihop igen på röda mattan under Fashion Awards i London.

I samma veva som Fashion Awards så hade ASAP Rocky sin uppmärksammade Sverige-spelning den 11 december 2019 – där Rihanna uppmärksammades i publikhavet.

Rihannas relation med Hassan Jameel höll tills början av 2020, och det tog egentligen inte lång tid efter den treåriga relationens slut innan det började spekuleras i att ASAP Rocky och Rihanna hyste annat än vänskap för varandra.

Då började det spekuleras i att artisterna dejtar

En källa menade vid tillfället att Rihanna och ASAP Rocky gillade varandras sällskap, men att Rihanna inte ville sätta en stämpel på deras relation så kort efter uppbrottet från Hassan Jameel. En annan källa menade samtidigt att Rihanna var singel.

”Hon har precis tagit sig ur ett långt förhållande med Hassan, hon vill vara singel och kommer inte att hoppa rakt in i något nytt. Hon umgås med ASAP Rocky, men de dejtar inte”, sa källan till E! News.

Marknadsförde Rihannas Fenty Beauty tillsammans

Hur som helst, i augusti i år samarbetade Rihanna och ASAP Rocky för att marknadsföra Fenty Beauty. I en video för Vouge och GQ pratar artisterna om mäns hudvård, där han bland annat berättar om sin hudvårdsrutin.

– Du kan inte tvätta din kropp med samma sak som du tvättar ditt ansikte med. Jag hade turen att vara den typen av kille som vill tvätta mitt ansikte, sa han då.

På New Yorks gator i början av december

I början av december sågs artisterna ihop på New Yorks gator, och då var det flera amerikanska medier som skrev om att Rihanna och ASAP Rocky tagit sin relation till nästa nivå – och en källa till People bekräftade deras romans. Artisterna själva har däremot, fortfarande, inte sagt ett knyst om den påstådda romansen.

Och så är vi här igen – julen som ska ha firats ihop i Barbados och kyssarna som fångats på bild. Ja, kanske kan vi snart välkomna in Rihanna och ASAP Rocky till den ärofyllda klubben av power-par? Det återstår att se.

Foto: TT

LÄS MER:

Billie Eilish tappade 100 000 följare efter tutt-bild – se hennes klockrena svar

Newkid om smärtsamma uppbrottet från flickvännen

Här är årets mest populära bilder på Instagram i Sverige