The-Perfectionists

Allt vi vet om Pretty little liars spin off-serie – The Perfectionists

Tv-serien The Perfectionists är en spin off på Pretty little liars och nu har inspelningarna av den börjat. Här är allt vi vet om serien sett till skådespelare, premiär, handling och trailers.

Förra året fick vi säga hej då till tv-serien Pretty little liars efter sju säsonger, men för den som saknar serien kom också den goda nyheten att det kommer en spin off-serie.

The Perfectionists är också baserad på böcker skrivna av Sara Shepard. Det är dessutom I. Marlene King som producerar serien, alltså samma producent som gjort PLL.

Här är allt vi vet om The Perfectionists.

Vad handlar The Perfectionist om?

För ET har Sasha Pieterse avslöjat att The Perfectionists kommer utspela sig två år efter att Pretty little liars tog slut. Hon berättar också att hon ser fram emot att spela sin roll och att vara en mamma.

Annars handlar serien om ett gäng tjejer som alla blivit lurade av samma kille. De skämtar därför om att mörda honom och gör upp en plan. Strax därefter hittas han mördad, exakt på det sättet som tjejerna skämtat om.

Vilka skådespelare ska vara med?

Hittills vet vi att Sasha Pieterse och Janel Parrish, som spelade Alison och Mona i PLL ska vara med i serien. Vi vet också att Sofia Carson som tidigare varit med i The Descendants ska spela Ava.

När har den premiär?

Serien har precis börjat spela in och skådespelarna har delat med sig av bilder från när de övar inför inspelningarna.

Det är ännu inte satt exakt när serien kommer att ha premiär.

Texten uppdateras.

Läs mer:
Disney channel-stjärnan är klar för Pretty little liars spin-off
Pretty little liars får spin-off – med Alison och Mona
Sasha Pieterse fick inga nya roller efter Pretty little liars – på grund av sin vikt

Foto: Instagram