Justin-Bieber-Hailey-Baldwin-brollop

Allt vi vet om Justin Bieber och Hailey Baldwins bröllop

Justin Bieber och Hailey Baldwin överraskade alla med att förlova sig efter att ha dejtat i några veckor och strax därefter var de gifta. Här är allt vi vet om deras bröllop.

Justin Bieber och Hailey Baldwin har känt varandra i flera år. De träffades första gången när på premiären av Justins film Never Say Never. Ett möte som fångats på film och vi får se dem säga hej till varandra.

Sen dess har det till och från ryktats om att de dejtat men de båda har sagt att de bara är vänner. För några veckor sen sågs de ute tillsammans för första gången på länge. De var bland annat i New york där de sågs hålla handen och kyssas. Snart därefter kom nyheten om att de förlovat sig.

Justin ska ha friat till Hailey på en restaurang på Bahamas. Dagen efter la han själv ut en bild på dem två och skrev under att Hailey är hans stora kärlek.

Läs mer: Så mycket kostade Hailey Baldwins förlovningsring

I september fångades Hailey och Justin på bild när de lämnade ett tingshus i New York. Kort därefter kom rykten om att paret då gift sig och strax därefter bekräftade Hailey detta och bytte även namn på Instagram till @Haileybieber. Även om Hailey och Justin nu redan är gifta så ska de fortfarande ha ett bröllop för att fira. Här är allt vi vet om det!

När ska Justin Bieber och Hailey Baldwin gifta sig?

Justin och Hailey är som sagt redan gifta men ska fortfarande ha en stor fest. När det gäller datumet har det kommit några olika besked. Först rapporterades det att Justin och Hailey skickat ut inbjudningar med datumet 28 februari till sina gäster.

Kort därefter kom nya rapporter om att de istället skulle ha bröllopet den 1 mars och nu senast rapporterade TMZ att Justin och Hailey valt att skjuta ännu mer på bröllopet. Anledningen ska vara att deras nära och kära inte har möjlighet att komma de tidigare datumen. Så i nuläget finns det inget datum för när bröllopet kommer att bli av.

Var ska Justin Bieber och Hailey Baldwin gifta sig?

Justin och Hailey har inte heller avslöjat var de ska gifta sig men ett alternativ är definitivt Justin hemstad Stratford i Ontario. Borgmästaren där har också gått ut och sagt att de är jättevälkomna att gifta sig där och att de lovar att folk kommer respektera dem. Enligt olika nyhetsrapporteringar ska det dock vara i Los Angeles som paret planerat att hålla sitt bröllop. Dock efter att de återigen valt att skjuta på bröllopet så ska de enligt källor också ha funderat över att ha bröllopet i ett annat land.

Vilka kommer att vara med i bröllopet?

Enligt Haileys faster Kim Bassinger så har Hailey redan bestämt vilka som ska vara hennes brudtärnor, nämligen hennes syster Alaia och hennes kusin Ireland.

Alaia Baldwin och Ireland Baldwin ryktas vara Haileys brudtärnor under bröllopet.

Alaia Baldwin och Ireland Baldwin ryktas vara Haileys brudtärnor under bröllopet.

Vilka kommer på Justin Bieber och Hailey Baldwins bröllop?

Enligt uppgifter till TMZ ska Justin och Hailey ha bjudit runt 300 gäster och bland dem ska bland annat Kylie Jenner och Travis Scott ha blivit bjudna, samt Drake och Odell Beckham Jr. Vi kan nog också vänta oss att Haileys bästa vänner Kendall Jenner och Gigi Hadid kommer att dyka upp.

Texten uppdateras.

Läs mer:
Här möts Justin Bieber och Hailey Baldwin för första gången 2009
Så reagerade Shawn Mendes på Hailey Baldwin och Justin Biebers förlovning
Justin Bieber och Hailey Baldwin har förlovat sig

Foto: IBL