Tessa och Hardin i After We Collided

TT

Allt vi vet om After-filmerna Before och nya uppföljaren

After-filmernas universum är på väg att expandera! Det kommer att släppas TVÅ nya filmer. En prequel, alltså en film som utspelar sig innan den första och en till uppföljare. Här är allt vi vet!
5 galna fanteorier från filmer och serier
1:04

Efter reklamen: 5 galna fanteorier från filmer och serier

(1:04)

Slå på ljud

Medan vi väntar på att After We Fell och After Ever Happy ska ha premiär har vi glädjande nyheter att berätta. Det kommer nämligen släppas två till After-filmer: en som utspelar sig innan första After-filmen samt ännu en uppföljare.

”After-filmernas universum fortsätter att expandera”, berättar regissören Castille Landon till Teen Vouge som avslöjade nyheten.

Läs mer! Här kan du läsa ALLT om After-filmerna och böckerna!

Prequel-film baserad på boken Before

Prequeln, alltså den som kommer utspela sig innan den första filmen After, är baserad på den absolut första boken, Before, i Anna Todds After-bokserie. Boken är skriven utifrån Hardin perspektiv där man får följa hans turbulenta liv innan han träffade Tessa. Enligt regissören Landon kommer filmens handling att skilja sig lite från boken.

”Han har gått igenom mycket trauma i sitt familjeliv och i sina relationer, och vi kommer att få se mer av den röran innan han träffar Tessa, och hur den upplevelsen förändrar honom”, berättar hon.

Hero och Jospehine syns inte i nya filmerna

Eftersom filmen utspelar sig längre bak i tiden med en yngre Hardin kommer skådespelaren Hero Fiennes Tiffin, 23, inte att spela honom.

Uppföljaren kommer att handla om Tessas och Hardins barn, Emery och Auden, samt deras kusin Addy. Dessa tre karaktärer nämns i slutet av Anna Todds bok After Ever Happy. Tessa och Hardin kommer att synas som biroller i filmen men eftersom handlingen utspelar sig i framtiden kommer varken Hero Fiennes Tiffin eller Jospehine Langford att spela dem.

Tessa och Hardin i After.

Josephine och Hero är inte med i de nya filmerna.

Copyright (c) 2019 Shutterstock. No use without permission.

När har de nya After-filmerna premiär?

Det är fortfarande alldeles för tidigt att säga när de nya filmerna kommer att ha premiär. Men enligt Teen Vouge kommer de att börja filmas redan i höst. Dessutom är After We Fell och After Ever Happy fortfarande under produktion. Men After We Fell kommer i alla fall har premiär 2021 – vi längtar!

Relaterade artiklar
Quiz: Hur mycket kan du om filmen After?
FRIDA-Annie om nya After We Collided: ”Så många heta scener”