Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av Pretty little liars

Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av Pretty little liars

I april får vi se starten på den sista säsongen av Pretty little liars. Under seriens pressturné avslöjades det en hel del om den kommande säsongen.

OBS! Innehåller spoilers!

Pretty little liars-pressturné inför den andra delen av sista säsongen har dragit igång. Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, series skapare I. Marlene King och ytterligare tre producenter avslöjade en hel del om vad vi kommer att få se i slutet av säsong sju.

1. Säsong sju handlar om att ge tillbaka till fansen.

Skaparna vill ge tillbaka till seriens trogna fans och därmed kommer vi få det som vi längtat efter att få se. Shay Mitchell lovade att varenda fråga vi haft kommer att besvaras, förutom en.

– Jag är så taggad på slutet, eftersom vi får alla våra svar… Förutom hur mammorna kom ut ur källaren. Det kommer vi aldrig få veta!

(I säsong sex avsnitt nio blir tjejernas mammor instängda i Alisons källare av A, sedan är de ute igen i senare avsnitt, red. anm.).

2. Det bjuds på kärlek.

– Jag tror att paren som är menade för varandra kommer hitta tillbaka till varandra, berättade I. Marlene King.

Hon menade även att det kommer bli en del överraskningar på det romantiska planet.

PLL

3. Det kommer vara ett till tidshopp.

Handlingen kommer hoppa fram ett år, innan serien slutar. Producenterna lovade också att Alisons klassrums-scen (en flash-forward) som vi fick se en bit av redan i säsong sex, avsnitt tio kommer att visas i slutet av säsongen.

4. Det kommer bli ett musikalnummer.

En av producenterna har alltid velat få in någon form av sång och dans i serien och nu har de hittat ett sätt att få in det i de sista avsnitten.

– Alla skådespelarna har otroliga dolda talanger, och att sjunga råkar vara en av dem. Så jag tänkte att det vore dumt att inte använda oss av det, säger producenten Oliver Goldstick.

5. Alison får sin revansch.

Hon har genom seriens gång alltid varit den onda men nu kommer de andra inse vad hon har gått igenom. Även om det inte går att förlåta det hon gjort kommer de andra förstå varför hon agerar som hon gör.

PLL2

6. Skaparna står fast vid Charlotte-vändningen.

Att ha med en transsexuell karaktär, Vanessa Rays Charlotte DiLaurentis, som avslöjades som den värsta karaktären A, gjorde att serien fick en del negativ kritik men alla står fast vi det beslutet.

– Vi vill inte att någon ska må dåligt över att se serien. Vi står fortfarande fast vid vårt beslut, och vi tycker att det var en väldigt genomtänkt plan. Vi ser på Charlotte som vem som helst i serien, som oavsett sexuell läggning är en bra och en dålig person ibland. Jag tror att vi i de kommande avsnitten kommer göra alla mer mänskliga, säger I. Marlene King.

7. Det här är förmodligen inte slutet för Pretty little liars.

Många tv-serier återuppstår just nu så vad är chansen att PLL är borta för alltid? Enligt I. Marlene King verkar så inte vara fallet.

– Jag känner att vi kommer hitta ett sätt att ta tillbaka de här karaktärerna och den här världen någon gång. Vi kommer att samla samma crew och tjejerna någon gång… Kanske inte inom två år men snart.

Läs också:
Nya teorin om A.D. i Pretty little liars
Se den nya trailern för PLL säsong 7B
Quiz: Vem i PLL är du?

Foto: IBL

Källa: Cosmopolitan