Legacies-hbo

Allt om The vampire diaries spinoff-serie – Legacies

Efter att ha sagt hejdå till både The Vampire Diaries och The Originals så kommer nu en ny spinoff-serie som heter Legacies där vi får följa Klaus dotter Hope. Här är allt du behöver veta om serien.

För lite mer än ett år sen fick vi säga hejdå till The Vampire Diaries och i år är det The Originals tur att ta farväl. Som tur var kommer det ännu en ny spinoff som den här gången fokuserar på Klaus dotter Hope och hennes liv som tonåring.

Vad handlar Legacies om?

Legacies utspelar sig två år efter slutet på The Originals och vi får nu följa Klaus dotter Hope. Hon går på skolan The Salvatore School for the Young and Gifted där Alaric jobbar. Utåt sett är skolan en skola för rika ungdomar med problem. Hope slåss mellan att vara ond och god och när hon får känslor för en ”vanlig” människa i stan så sätter hon allt på spel.

Vilka skådespelare är med i Legacies?

I huvudrollen som Hope kommer att vi få se Danielle Rose Russell.Som Alarics tvillingar Lizzie och Josie kommer vi få se Jenny Boyd och Kaylee Bryant.

Kommer vi få se några karaktärer från The Vampire Diaries eller The Originals i Legacies?

Under Comic Con så avslöjade seriens skapare Julie Plec att vi kommer att få se en hel del gamla karaktärer. Bland annat är Caroline (Candice King) rektor på skolan så hon kommer att dyka upp vilket även Matt (Zach Roerig) kommer att göra. Elena ska även ha en läkarmottagning i staden.

Vi kommer också få se Matt Davis som Alaric som kommer ha en stor roll i serien och i trailern ser vi också att Elijah (Daniel Gillies) kommer att dyka upp.

När har Legacies premiär?

Legacies har premiär den 26 oktober på HBO.

Var kan jag se Legacies?

Du kommer att kunna se serien på HBO.

Finns det någon trailer till Legacies?


Läs mer:
Här möts Pretty little liars och The Vampire Diaries i ny tv-serie
Så skulle The Vampire Diaries egentligen ha slutat
Hemliga kopplingen mellan Riverdale och The Vampire Diaries

Foto: Skärmdump/youtube