Betty i Riverdale säsong 6

The CW

Allt du behöver veta om Riverdale säsong 6

Riverdale säsong 5 är i full gång och nu är det många som väntar spänt på en ytterligare säsong. Men kommer det bli någon? Här är allt du behöver veta om Riverdale säsong 6!

Riverdale är den populära ungdomsserien där vi får följa Archies, Bettys, Jugheads och Veronicas äventyr i staden Riverdale. Första säsongen hade premiär i januari 2017 och sedan dess har det släppts fyra ytterligare säsonger. Nu undrar alla: blir det en säsong 6 av Riverdale? FRIDA har svaret!

Läs allt om Netflix-serien Riverdale här!

Blir det en säsong 6 av Riverdale?

Svar: ja! The CW (som sänder serien i USA) bekräftade tidigare i år att det blir en säsong till. Och serieskaparen Roberto Aguirre-Sacasa verkar ha planer på att göra en ytterligare spin-off, skriver tidningen Seventeen. Spännande, eller hur?!

När kommer Riverdale säsong 6 spelas in?

Troligtvis kommer produktionen att börja filma redan nu i vår, men eftersom coronaviruset fortfarande sprids, vet man aldrig. Förra året blev det ju försenat.

När har Riverdale säsong 6 premiär?

Man hade kunnat hoppats på att den nya säsongen skulle släppas redan i oktober 2021, men eftersom säsong 5 blev försenad på grund av Covid-19, ligger man redan efter i produktionen. Gissningsvis kommer Riverdale säsong 6 ha premiär i januari 2022.

Vad kommer Riverdale säsong 6 att handla om?

Eftersom säsong 5 fortfarande pågår kan vi bara gissa vad som kommer hända i säsong 6. Men förmodligen kommer den nya säsongen att fortsätta i samma storyline som nu, att karaktärerna befinner sig sju år fram i tiden och att vi kommer få se Archie och hans vänner leva sina vuxna liv. Och vi kan nog som vanligt vänta oss en hel spänning och dramatik, precis som de tidigare säsongerna bjudit på.

Relaterade artiklar
Quiz: Hur mycket minns du från Riverdale säsong 4?
Minns du skådisarna i Pretty Little Liars? Så ser de ut i dag