peg parnevik och jesper niklasson

Allt om Peg Parneviks nya pojkvän Jesper Niklasson

Peg Parnevik har hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Filip Lamprecht. Här är allt vi vet om nya pojkvännen Jesper Niklasson.
TV: 5 saker du kanske inte visste om Jesper Niklasson – Peg Parneviks pojkvän
0:51

Efter reklamen: TV: 5 saker du kanske inte visste om Jesper Niklasson – Peg Parneviks pojkvän

(0:51)

Slå på ljud

Våren 2021 tog det slut mellan Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, efter nära fyra års kärlek. Relationen har dokumenterats flitigt i realityserien Parneviks på TV3, samt i parets respektive sociala medier. Men årets första halva skakade om förhållandet. Samtidigt som Filip gjorde succé i Let’s Dance gjorde Peg det tydligt att hon inte uppskattade produktionen.

– Det har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket så jag vet inte hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår. Mitt självförtroende, min psykiska hälsa, jag går i terapi igen, förklarade hon i podcasten Pillowtalk i början på maj.

Sex veckor senare hade Filip vunnit danstävlingen och uppbrottet var nu ett faktum. Ytterligare två veckor passerade innan Peg presenterade sin nya kärlek: Jesper Niklasson, 24.

jesper niklasson

Bild på Jesper Niklasson från hans eget Instagramkonto.

Vem är killen som har fångat Peg Parneviks hjärta efter relationen med Filip Lamprecht? Här är allt vi vet om honom.

Det jobbar Jesper Niklasson med

Jesper Niklasson är en musikproducent verksam i Stockholm. Han föddes 30 maj 1997 och är uppvuxen i Sunnersta utanför Uppsala. En kik på Jespers offentliga information på Facebook visar att han har utbildning från Uppsala universitet och Kulturama i Stockholm. Han gick dessförinnan på idrottsgymnasium med fotbollsinriktning i Uppsala med studentexamen 2016.

Vad heter Jesper Niklasson på Instagram?

Det var när Jesper började dyka upp i Pegs Intagram story som följarna fick förstå att hon hade träffat någon ny. I början var han anonym, men med tiden blev kärleken mellan Jesper och Peg allt mer tydlig. Den 8 juli postade Jesper en bild i sitt Instagramflöde där han och Peg sitter och pussas på en restaurang med varsitt glas vin i handen. Jesper kommenterade med ett vitt hjärta och Peg skrev ”my heart” intill bilden. I ett inlägg från 24 juli sitter de och myser på en bänk, Jesper lutar sitt huvud kärleksfullt mot Pegs axel och hon håller om hans ansikte med sin hand. Pegs kommentar till bilden är ”älskling” och ett svart hjärta.

Bilderna går att se på Jespers Instagramkonto där han har användarnamnet stbeppen.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Peg kallar Jesper för sin ”tvillingsjäl”

I ett avsnitt av podcasten Pillowtalk som publicerades i slutet på juli pratar Peg öppenhjärtligt om föremålet för sin nya kärlek. Hon kallar Jesper för sin tvillingsjäl.

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den. Det är klart att man alltid kan förstöra en relation men du kan inte göra eller säga något fel utan allt du gör kommer vara perfekt för den här personen. Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det.

Parets planer på att flytta ihop

Peg har tidigare pratat öppet om hur hon längtar tillbaka till USA där hon och syskonen växte upp. Eftersom Peg är artist så vill hon tillbringa tid i nöjesbranschens mecka Los Angeles. Under våren smed hon planer på att flytta in med sin amerikanska bästis och ex-kille Taylor, men nu ligger fokuset istället på nya pojkvännen Jesper. Han har tidigare bott i LA så staden är inte främmande för honom.

– Han följer med. Han jobbar också med musik, förklarar Peg i Pillowtalk när hon berättar om sin stundande USA-flytt där hon och killen ska bo tillsammans med vänner i ett hus.

Källa: Aftonbladet

Foto: Instagram

TV: 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste
0:46

Efter reklamen: TV: 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

(0:46)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Peg Parnevik om relationen till Filip Lamprecht efter uppbrottet