Allt du vill veta om Zara Larsson nya pojkvän Lamin Holmén

VEM är Zara Larssons nya kille? Och hur träffades de? FRIDA reder ut allt du vill veta om världsstjärnans nya snygging, Lamin Holmén.

Tidigare i veckan när Zara Larsson gästade Mix Megapol bekräftade världsstjärnan att hon och dansaren Lamin Holmén är ett par.

– Ja, men det är det kan jag säga, det är inte hemligt eller något men jag ville inte att det skulle vara fokusgrejen. Han är dansare professionellt och jag tycker att han gör ett fantastiskt jobb, sa Zara Larsson under intervjun.

Zara och Lamin har arbetat ihop och känt varandra i flera år. I hennes senaste musikvideo, Talk About Love, ser man de två dansa tätt ihop.

– Vi hade en jättehärlig inspelningsdag, berättade hon i MixMegapol.

Se videon på Zara och Lamin här!

Hur länge har Zara Larsson och Lamin Holmén varit ett par?

Sedan ett par månader tillbaka har det ryktats om att hon och Lamin haft en relation ihop. Under förra årets sändning av Gröna Lunds Late Night Concert kunde man redan då få en skymt av hennes nya kärlek.

– Jag älskar ju honom, vi är supertillsammans, vi har varit tillsammans i ett år, avslöjade Zara i Mix Megapol.

Vem är Lamin Holmén? Här är allt du vill veta

Lamin Alexander Camara Holmén är 28 år och kommer från Stockholm. Han jobbar som modell och professionell dansare. Han har bland annat medverkat i Melodifestivalen, Idol och Allsång på Skansen. Lamin har dessutom synts i reklamfilmer för Bianca Ingrossos sminkmärke Caia Cosmetics. Så det är inte konstigt om du känner igen honom!

Zara Larssons nya kille Lamin Holmén

Lamin uppträdde under förra årets Allsång på Skansen.

TT

Zara Larsson beskriver sin och Lamins relation som avslappnad och inte alls lika offentlig som den hon hade med exet och modellen Brian Whittaker.

– Vår relation är jättechill och privat, vilket är skönt för min förra relation var väldigt offentlig. Ju äldre jag blivit har jag insett att mitt liv inte behöver vara spännande för andra människor, berättade hon i en tidigare intervju med Daily Mail.

Vad heter Lamin på Instagram?

På Instagram heter han Laminalexander. Och bland hans följare kan man hitta flera kända namn som Felix Sandman, Liam “Liamoo” Cacatian, Molly Sandén, Molly Hammar och Suzi P. Och såklart flickvännen Zara!

Relaterade artiklar
Zara Larsson: ”Det här året har varit tufft för mig mentalt”