Famous-in-love-1

Allt du behöver veta om tv-serien Famous in Love

Om du alltid undrat hur det egentligen är att bli känd så borde du spana in tv-serien Famous in love. Här är allt du behöver veta!

Handling
Famous in love handlar om Paige Towsen, som spelas av Bella Thorne. En dag får en hon en stor roll i en film och blir superkänd. Dessutom upptäcker Paige att en känd popstjärna har försvunnit. Serien bjuder på massa drama, kärlek och spänning!

Läs mer: Se en sneak peek från Bella Thornes nya serie ”Famous in love”

En bok från början

Serien är baserad på en bok med samma namn som är skriven av Rebecca Steele. Producenten bakom serien är ingen mindre än Marlene King som bland annat gjort Pretty little liars.

Famous-in-love-cast-2017

Skådespelare

Förutom Bella Thorne får vi även se Keith Powers, som tidigare varit med i Mtv-serien Faking it samt Carter Jenkins som varit med i filmen Valentines day och serien Sweet/Vicious. Vi får också träffa Charlie DePew, Niki Koss, Perrey Reebes, Pepi Sonuga, Georgie Flores och Katelyn Tarver.

Avsnitt

Den första säsongen består av 10 avsnitt och de har alla släppts på en gång. Nu har andra säsongen haft premiär. I Sverige kan du se serien på HBO Nordic. De första två avsnitten har redan släppts och efter det har ett nytt avsnitt premiär varje torsdag. Även säsong 2 kommer innehålla tio avsnitt.

Se trailern till första säsongen här!

Se trailern till andra säsongen här!

Läs mer:
7 tv-serier att se fram emot under 2017
Bella Thorne kommer ut som bisexuell
10 tv-serier som kommer förändra ditt liv

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL, Freeform