Störst av allt på Netflix, premiären skådespelarna och trailer

Allt du behöver veta om Netflix nya svenska serie – Störst av allt

Netflix fortsätter att satsa på original-serier och nu kommer även en svensk som är baserad på boken Störst av allt. Här är allt du behöver veta om serien!

Netflix fortsätter att satsa på att göra egna original-serier och i höstas kom nyheten om att Netflix kommer göra en svensk original-serie. Det här blir den första svenska Netflix-serien och den är baserad på boken Störst av allt som är skriven av Malin Persson Giolito.

Nu har inspelningarna av serien dragit i gång och den kommer att spelas in i Sverige och i Kroatien. I rollerna kommer vi bland annat att få se Hanna Ardéhn, som tidigare varit med i 30 grader i februari, William Spetz, som bland annat varit med i Solsidan och Felix Sandman som varit med i Vi är bäst!.

Vad handlar Störst av allt om?

Störst av Allt handlar om 18-åriga Maja Norberg. Vi får följa henne under en rättegång där hon misstänks för att ha skjutit fyra elever och en lärare på sin gymnasieskola i Djursholm utanför Stockholm. Under rättegången avslöjas flera hemligheter som många har att göra med Majas förhållande med Sebastian.

Vilka är skådespelarna i Störst av allt?

Hanna Ardéhn, William Spetz, Felix Sandman, David Dencik, Reuben Sallmander, Anna Björk, Christopher Wollter, Evin Ahmad, Maria Sundbom, Rebecka Hemse, Helena af Sandberg, Shanti Roney och Ella Rappich.

När har störst av allt premiär?

Serien har premiär 5 april 2019.

Vem producerar Störst av allt?

Producenter bakom serien är Fatima Varhos och Frida Asp. Serien regisseraras av Per-Olav Sørensen och Lisa Farzaneh och exekutiva producenter är Pontus Edgren samt Martina Håkanson.

Finns det någon trailer till Störst av allt?

 

Läs mer:
Här är Netflixs nya kärleksfilmer – som du inte får missa
Allt du behöver veta om Netflixs tv-serie The Rain
Vanessa Hudgens spelar huvudrollen i Netflix nya julfilm – om en prinsessa

Foto: IBL