nytt-pa-netflix-februari-2019

Alla nya serier och filmer på Netflix i februari 2019

Ännu mer streaming! Här är alla tv-serier och filmer som trillar in på Netflix under februari 2019.

Sugen på att hitta en ny, bra serie att plöja? Då har du hittat rätt! Äntligen vädrar vi lite vår på streamingtjänsterna vi kommit att bli så beroende av. Julen är slut, ett nytt år är här och vi ser fram emot att kunna uppdatera våra liv med lite nytt att titta på. Netflix har nu släppt vad som landar i din tv under februari och vi har sammanställt det nedan. Glad tittning!


Nya tv-serier på Netflix i februari 2019

1 februari
Siempre Bruja

I Siempre Bruja följer vi 18-åriga Carmen, en colombiansk slav och häxa från 1600-talet. I ett desperat försök att rädda den hon älskar reser hon i tiden till nutida Cartagena.

Nightflyers

När mänsklighetens framtid står på spel kliver en grupp forskare och en med kraftfulla, telepatiska krafter ombord på ett rymdskepp och reser ut i det okända.

Nightflyers

Nightflyers

Russian Doll

I serien följer vi den unga kvinnan Nadia när hon är hedersgäst på en fest en kväll i New York. Problemet är bara att hon inte verkar kunna lämna festen.

Russian Doll

Russian Doll

5 februari
Romance is a Bonus Book (Släpps ett avsnitt i veckan)

I ”Romance is a Bonus Book” följer vi den talangfulla skribenten som blir den yngsta chefredaktören någonsin på hans förlag. Snabbt trasslas han dock in i en före detta copywriter som desperat söker ett jobb.

8 februari
Unauthorized Living

En inflytelserik ledare för en galicisk drogkartell drabbas av en svår sjukdom och behöver hitta sin ersättare utan att avslöja sitt tillstånd.

One Day at a Time (Säsong 3)

Penelope studerar till att bli sjuksköterska, Elena och Syd kommer varandra närmare, Alex straffas, Lydia tar sig an sin bucket list och Schneider blir kär. Det är dags för säsong 3 av One Day at a Time.

¡Nailed it! Mexico

Nu kommer ¡Nailed it! till Mexiko.

9 februari
The Break (Säsong 2)

Yoann Peters är ännu en gång mitt i ett obehagligt mordmysterium. Den här gången är det hans förra psykoterapeut som behöver hjälp med att bevisa att en patient är oskyldig.

10 februari
Patriot Act with Hasan Minhaj (Volume 2 – släpps ett avsnitt i veckan)

Hasan Minahjs roliga och informativa komediserie återvänder och dyker nu ned i frågor om kultur och politik.

11 februari
Flavorful Origins: Chaosan Cuisine

Dyk ned i den kinesiska matkulturen och upptäck att det finns mycket mer än sötsur sås.

14 februari
Dirty John

Baserat på podden med samma namn kommer nu den sanna historien om den karismatiska John Meehan som lyckas nästla sig in i en oanande familj. Lögner, manipulation och till sist ren överlevnad kretsar historien kring medan sanningen om John uppdagas.

Dirty John

Dirty John

Dating Around

Varje avsnitt går en singel på fem olika dejter – och vi vet alla hur det kan gå. Flört, pinsamma tystnader och sanningsfulla ögonblick varvas i denna serie som är Netflix första egna dejtingserie.

15 februari
The Umbrella Academy

Efter att deras far dog återförenas syskon som inte haft kontakt med varandra på länge. Men det är inga vanliga syskon, här finns krafter bortom det naturliga och chockerande hemligheter som kan komma att hota hela mänskligheten.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

22 februari
Workin’ Moms

I denna komediserie, skriven av och med Catherine Reitman i huvudrollen, testas hur dagens samhälle påverkar kvinnor som drömmer om att ha allt.

Go! Vive a tu manera

Mia är talangfull och får ett stipendium att börja på en prestigefull dansskola. Där kommer hon dock snart i klinch med ägarens populära dotter.

Suburra (Säsong 2)

Samtidigt som kriget för land, pengar och makt trappas upp börjar Aureliano, Spadino och Lele att konspirera om att ta kontrollen över Roms kriminella värld.

The Big Family Cooking Showdown (Säsong 2)

Tävlingen fortsätter när 16 nya matälskande familjer testar sina matlagningskunskaper inför de nya domarna Angellica Bell och Tommy Banks.

25 februari
Van Helsing (Säsong 3)

Vanessa och Scarlett ger sig ut på en jakt efter de fyra Äldre vars totem kan väcka Den Mörka. Samtidigt finns ett nytt hot mot vampyrerna.

26 februari
Shadowhunters: The Mortal Instruments (Säsong 3)

Sagan om Clary Fray och hennes äventyr med änglar, demoner, vampyrer och varulvar fortsätter i denna sista säsong av serien.

Star Trek: Discovery (Säsong 2 – släpps ett avsnitt i veckan)

Mystiska händelser i olika delar av galaxen gör att Discovery måste åka ut på ett nytt uppdrag med sin tillfälliga kapten – Christopher Pike.


Nya filmer på Netflix i februari 2019

1 februari
Dear Ex

När Sanlians ex-make går bort upptäcker hon att han har ändrat sin försäkring och plötsligt går en främling vid namn Jay före deras son. Förbannad bestämmer hon sig för att konfrontera Jay men allt faller isär när sonen oväntat flyttar ihop med Jay.

Velvet Busszaw

Velvet Busszaw är en satirisk thriller som utspelar sig i Los Angeles moderna konst-scen. Här finns stora pengar, stora konstnärer och stora samlare som är villiga att betala när konsten blir kommers.

8 februari
El árbol de la sangre

Marc och Rebeca är ett ungt par som reser till ett gammalt hus som tillhör Marcs familj. Där tänker de skrivs sedan deras historia om en stor familj och 25 år av kärlek, sex, galenskap och avundsjuka. Och under allt ligger ett mörkt mysterium.

High Flying Bird

Mitt i ett basketdrama finner agenten Ray Burke sig själv i en face off mellan ligan å ena sidan och spelarna å andra sidan. Hans karriär står på spel och han har bara 72 timmar på sig att se till att allt löser sig.

15 februari
The Break Upperers

Två kvinnor som driver en business där de får par att göra slut men allting står på spel när en av dem utvecklar ett samvete.

The Break Upperers

The Break Upperers

Yucatan

Två rivaliserande svindlare försöker på olika kreativa och hänsynslösa sätt att lura en lotterivinnare som befinner sig på en kryssning mellan Spanien och Mexiko.

22 februari
Paddleton

En oväntad vänskap mellan två lite annorlunda grannar utvecklas till en emotionell resa när den yngre av dem diagnostiseras med dödlig cancer.

The Photographer of Mauthausen

Under andra världskriget är den katalanska fotografen Francesc Boix inspärrad i koncentrationslägret Mauthausen. Där kämpar han för att rädda andra fångar samtidigt som han gömmer sina filmnegativ som senare ska komma att döma nazisterna för deras brott.

Firebrand

En samtida historia om vänskap och livets hög- och lågvattenmärken.

Paris is Us

Dröm och verklighet krockar när en ung kvinna försöker navigera i sin tumultartade relation samtidigt som sociala spänningar, protester och tragedier drabbar Paris.

28 februari
Isn’t it Romantic

Isn't it Romantic

En cynisk ung kvinna, spelad av Rebel Wilson, tror inte på kärlek och hatar romantiska komedier. Därför är det något av en chock för henne när hon en dag vaknar och inser att hon befinner sig mitt i just en romantisk komedi.


Nya komedishower på Netflix i februari 2019

5 februari
Ray Romano: Right here, Around the Corner

23 år efter sin senaste stand up är den Emmy-vinnande Ray Romano tillbaka med sin första egna Netflix-komedishow. I scenshowen, inspelad på Manhattans Comedy Cellar och Village Underground under två kvällar, skämtar han om att välja rätt vänner, hur man överlever ett äktenskap och att inse skillnaden mellan att vara ung och att vara gammal.

8 februari
Kevin Harts Guide to Black History

I den är en timme långa komedispecialen spelar Kevin Hart sig själv medan han tar upp olika, mindre kända delar av USAs svarta historia.

14 februari
Ken Jeong: You Complete Me

Komikern och före detta läkaren Ken Jeong (mest känd för sin roll i ”Baksmällan”) skämtar om sitt liv, hur han gick från att vara läkare till att bli skådespelare, hans frus kamp mot bröstcancer och vad som gjorde att han hamnade i ”Baksmällan”.


Nya dokumentärer på Netflix i februari 2019

8 februari
Remastered: The Two Killings of Sam Cooke

I den här dokumentärserien tas musikens påverkan på samhället upp och i varje avsnitt avslöjas en oväntad insikt bortom det du trodde dig veta. Sam Cooke var den mest inflytelserika, svarta musikern under medborgarrättsrörelsen och jobbade för svarta musikers rättigheter. I dokumentären djupdyker man ned i kontroverserna som ledde till att han blev skjuten, ryktena om att han blivit rånad och även lurad av en kvinna som visade sig vara prostituerad.

15 februari
Larry Charles’ Dangerous World of Comedy

Den legendariska regissören Larry Charles reser jorden runt i jakten på humor på de mest oväntade och farliga platserna.

22 februari
Chef’s Table: Volume 6

En hyllad italiensk slaktare, en indisk kock i London och två kockstjärnor från den amerikanska södern delar sina kulinariska resor.

Chefs Table Volume 6

Chefs Table: Volume 6

Läs mer:

Test: Vilken Netflix-serie borde du vara med i?

Netflix har gjort en skräckfilm av The Kissing Booth – se trailern!

Så hittar du Netflixs hemliga filmkategorier

Foto: Netflix