Karleksfilmer-2019

Alla nya kärleksfilmer som släpps under 2019

Kärleksfilmer fortsätter att dominera och under 2019 kommer det massor av bra filmer du inte får missa.

Under 2018 kom det ut en hel del kärleksfilmer som The Kissing Booth, To All The Boys I’ve Loved Before, Love Simon och massa andra. Vi kan nästan säga att det var kärleksfilmernas år och 2019 kommer också leverera en hel del kärleksfilmer. Se alla här under!

Five Feet Apart

Filmen handlar om Stella som är en 17-årig tjej som har sjukdomen cystisk fibros och därför spenderar mycket av sin tid på sjukhus. Där träffar hon Will som har samma sjukdom. I huvudrollerna Haley Lu Richardson och Cole Sprouse.
Premiär: Mars 2019

Isn’t It Romantic

I den här filmen får vi följa Nathalie som bor I New York och hatar kärleksfilmer. En dag slår hon i huvudet och vaknar på sjukhus. Där inser hon att hon numera lever i en kärleksfilm. Natalie spelas av Rebel Wilson.
Premiär: 14 februari 2019

The Stand-in

Brooks behöver pengar till college och bestämmer sig därför för att ställa upp som en ”tillfällig pojkvän” för alla som behöver det. Dock innebär det att han måste byta personlighet och gå på olika dejter varje kväll vilket får honom att ifrågasätta vem han är. Brooks spelas av Noah Centineo och en av tjejerna han ställer upp för spelas av Camila Mendes.
Premiär: 2019

After

After handlar om Tessa som är en 18-årig tjej som går på college. Hon har alltid haft hela sitt liv planerat. En dag träffar hon Hardin som förändrar alla hennes planer. I huvudrollerna ser vi Josephine Langford och Hero Fiennes Tiffin.
Premiär: 2019

All the bright places

Filmen är baserad på boken med samma namn (Som stjärnor i natten på svenska) och handlar om Violet och Theodore som har samma mål – att lämna stan och sitt förflutna bakom sig. När de får en skoluppgift inser de att de har sin chans. I huvudrollerna ser vi Elle Fanning och Justice Smith.
Premiär: Under 2019

https://www.instagram.com/p/BohEWrUnU-J/

Someone Great

Filmen handlar om ung kvinna som precis fått sitt hjärta krossat och därför åker på ett äventyr tillsammans med sina två vänner till New york. I huvudrollerna ser vi bland annat Gina Rodriguez från Jane The Virgin samt Brittany Snow från Pitch Perfect.
Premiär: 2019

https://www.instagram.com/p/BhPR0jfhrSg/

Läs mer:

18 storfilmer vi ser fram emot 2019

Alla nya tv-serier och säsonger vi ser fram emot 2019

Artisterna som spelar i Sverige 2019 – alla konserter att hålla koll på

 

Foto: Skärmdump/Youtube/Twitter