Idol-2018

Alla låtar Idolerna ska sjunga i fredagsfinalen 23 november 2018

Idol 2018 närmar sig sitt slut och nu ska fem idoler bli fyra. Här är låtarna Idol-deltagarna ska sjunga i fredagsfinalen 23 november 2018.

Nu är det snart dags för den stora finalen i Idol 2018. Förra veckan fick idolerna besök av andra artister som de sjöng duetter tillsammans med. I slutet av kvällen var det Nathalie Brydolf som fick lämna tävlingen efter att ha sjungit en duett tillsammans med Benjamin Ingrosso.

Nu är det bara fem idol-deltagare kvar och på fredag ska de bli fyra. Den här veckan kommer idolerna att sjunga två låtar var. I den första ronden kommer de att sjunga låtar på temat ”svenska musikexporten” och i den andra ronden så kommer de att sjunga kärlekslåtar.

Se vilka låtar idolerna ska sjunga den här veckan här under!

Kadiatou-Holm-Keita-Idol-2018

I den första ronden ska Kadiatou Holm Keita sjunga Release me av Agnes. I den andra ronden ska hon sjunga No one av Alicia Keys.

William-Segerdahl-idol-2018

I den första ronden ska William Segerdahl sjunga Euphoria av Loreen. I den andra ronden ska han sjunga Snälla bli min av Veronica Maggio.

William-strid-idol-2018

I den första ronden ska William Strid sjunga Talking Body av Tove Lo. I den andra ronden ska han sjunga Impossible av James Arthur.

Bragi-idol-2018

I den första ronden ska Bragi Bergsson sjunga Save Tonight av Eagle-Eye Cherry. I den andra ronden ska han sjunga All of me av John Legend.

Sebastian-Wallden-Idol-2018

I den första ronden ska Sebastian Walldén sjunga Sun is shining av Axwell & Ingrosso. I den andra ronden ska han sjunga Love on the brain av Rihanna.

Idol sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

Läs mer:
Gina Dirawi ryter ifrån mot näthat inför Idol 2018
Hanna Ferm: ”Jag var inställd på att inte vinna Idol”

Foto: Pär Bäckstrand/TV4, IBL