Alla filmer som släpps på Netflix och HBO juli 2020

Alla filmer som släpps på Netflix och HBO juli 2020

Det blir en riktig filmsommar på Netflix och HBO i juli. Vi har listat samtliga filmer som släpps på streamingtjänsterna, se dem här!
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

Du som älskar film har mycket att se fram emot på streamingtjänsterna i sommar! Under juli månad släpper både Netflix och HBO en lång lista med nyheter för alla filmfantaster, bland annat Inglourious Basterds, Desperados, och Mulholland Drive.

Vi har samlat samtliga filmpremiärer juli 2020, se listan här!

Nya filmer på Netflix i juli

Under The Riccione Sun 

En bild från filmen Under The Riccione Sun.

Under The Riccione Sun släpps på Netflix den 1 juli.

Handling: Det är högsommar i italienska Rimini. Under sommarlovet möts en grupp tonåringar här som aldrig tidigare träffat varandra, men som snart kommer att bli nära vänner.

Premiär: 1 juli.

Wrecked 

Handling: En man som är med om en dramatisk bilolycka fastnar i vraket och tvingas kämpa för att överleva. När hans liv hänger på en skör tråd ser han tillbaka på allt han varit med om, och hur han egentligen hamnade där från första början.

Premiär: 1 juli.

Rallybrudar

Handling: Två tjejer ställer oväntat upp i en rallytävling i Värmland, ett evenemang som annars domineras av män. Svensk filmklassiker!

Premiär: 1 juli.

Thiago Ventura: Pokas 

Handling: Ny komedispecial med komikern Thiago Ventura, som skämtar om allt från politik till sin hårda uppväxt i förorten.

Premiär: 2 juli.

Desperados 

En bild från filmen Desperados på Netflix.

Desperados är en av filmerna du kan se i sommar om du är Netflix-användare.

Handling: Wes skickar ett pinsamt sms till sin flört på fyllan och tar ett drastiskt beslut för att fly från ångesten – hon drar till Mexiko med sina tjejkompisar.

Premiär: 3 juli.

Unfriended: Dark Web

Handling: En ung kille som får tag i en stulen dator blir snart indragen i ett farligt onlinespel, med livet som insats.

Premiär: 8 juli.

The Old Guard

Handling: Fyra odödliga soldater som skyddat oss människor sedan urminnes tider riskerar att avslöjas när ytterligare en odödlig krigare dyker upp.

Premiär: 10 juli.

Hearts Beat Loud 

Handling: Sam ska precis åka iväg till college när hennes pappa kommer med ett oväntat förslag – vad sägs om att bilda en sångduo?

Premiär: 14 juli.

Gli Infedeli 

Handling: Vi är många som drabbats av otrohet. I den här tv-serien får vi följa flera olika mäns förhållanden, avsnitt för avsnitt.

Premiär: 15 juli.

Fatal Affair

En bild på skådespelerskan Nia Long i filmen Fatal Affair på Netflix.

Skådespelerskan Nia Long spelar huvudrollen i Fatal Affair.

Handling: Advokaten Ellie försöker reparera sitt äktenskap när hon möter sin gamla vän David, ett möte som kommer att förändra hennes liv.

Premiär: 16 juli.

Milf 

Handling: Romantisk komedi om ett tjejgäng i 40-årsåldern som reser till södra Franrike tillsammans, där de träffar betydligt yngre killar.

Premiär: 16 juli.

Ofrenda La Tormenta 

Handling: Del tre i Baztan-trilogin om kommissarien Amaia, som den här gången kallas in för att utreda ett fall där en pappa flytt med sitts barn döda kropp.

Premiär: 24 juli.

The Kissing Booth 2

En bild från filmen The Kissing Booth 2 på Netflix.

The Kissing Booth 2 har premiär på Netflix 24 juli.

Handling: Tonårstjejen Elle ska precis sluta high school, samtidigt som hon försöker jonglera sina romantiska relationer till tre olika killar.

Premiär: 24 juli.

The Hater 

Handling: En ung kille som får jobb på en PR-firma upptäcker snart att företaget använder sig av minst sagt kontroversiella metoder.

Premiär: 29 juli.

Seriously Single 

Handling: Dineo är nybliven singel, men har svårt att njuta av singellivet. Hon kan nämligen inte sluta kolla in sitt ex på sociala medier!

Premiär: 31 juli.

Nya filmer på HBO i juli

Notting Hill 

Handling: Den frånskilde William äger en liten bokhandel i brittiska Notting Hill och lever ett anspråkslöst liv. Hans liv ska dock förändras totalt när den världsberömda filmstjärnan Anna kliver in i hans butik. Med Hugh Grant och Julia Roberts.

Premiär: 1 juli.

Inglourious Basterds

En bild från filmen Inglorious Basterds på HBO.

Diane Kruger och Michael Fassbender är två av skådespelarna i Inglourious Basterds.

Handling: Ett amerikanskt soldatförband där alla är av judisk börd sprider skräck i tyska soldater under andra världskriget. De har nämligen som mål att döda så många nazister som möjligt på det mest brutala vis. Regisserad av Quentin Tarantino.

Premiär: 1 juli.

The Adjustment Bureau 

Handling: När politikern David Norris träffar den vackra balettdansösen Elise Sellas faller han pladask. Snart blir det dock tydligt att mystiska krafter försöker hålla dem i sär – den hemliga organisationen The Adjustment Bureau.

Premiär: 1 juli.

The Theory of Everything

Handling: Den fantastiska sanna berättelsen om Stephen Hawking, en briljant Cambridgestudent som vid 21 års ålder får veta att han drabbats av en svår motorisk sjukdom.

Premiär: 1 juli.

Boyhood 

Handling: I den här filmen får vi följa den lilla pojken Mason från sex års ålder genom hans mest dramatiska årtionde i livet, med allt vad det innebär att växa upp.

Premiär: 1 juli.

The 40-Year-Old Virgin

En bild från filmen The 40-Year-Old Virgin.

Steve Carell har huvudrollen i The 40-Year-Old Virgin.

Handling: 40-åringen Andy Stitzer är utåtsett en helt vanlig medelålders kille, om än lite nördig. Han har en egen lägenhet och ett fast jobb, men det finns en sak han aldrig gjort – haft sex.

Premiär: 1 juli.

Gladiator

Handling: Den romerske generalen Maximus är hyllad av sina soldater, men luras in i slaveri av en brutal och hänsynslös tronarvinge. Nu måste han slåss för sitt liv som gladiator, ett öde som slutligen kommer leda honom tillbaka till mannen som förstörde hans liv. Flerfaldigt Oscarsbelönad!

Premiär: 1 juli.

Mulholland Drive 

Handling: Efter en dramatisk bilolycka drabbas den unga Rita av minnesförlust och söker skydd i en lägenhet. Där träffar hon Betty, en aspirerande skådespelerska som försöker hjälpa henne att lista ut vad det var som hände – och vem hon egentligen är. Regisserad av David Lynch.

Premiär: 22 juli.

The Others 

Handling: USA, 1945. Andra världskriget må vara slut, men Graces tjänstgörande make har fortfarande inte kommit hem. Tillsammans med deras två barn, som båda lider av extrem ljuskänslighet, väntar hon på honom i sitt stora hus. Men är de verkligen ensamma där?

Premiär: 22 juli.

Foto: TT//Netflix

LÄS MER: 

De 10 bästa filmerna 2020 som du bara måste se

Toppfilmerna 2020 som baseras på en sann historia

Tv-serierna som du inte får missa hösten 2020