Alice Stenlöf om relationen med ex-pojkvännen Philip Wong

Alice Stenlöf och ex-pojkvännen Philip Wong gick skilda vägar under våren 2020, efter sex år ihop. Nu berättar Alice om deras relation till varandra idag.

Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira bekräftade att deras relation fått ett slut i februari, efter ett par månader ihop.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa. Ni behöver inte vara förvirrade av allt snack som går runt”, skrev Jireel på sin Instagram story.

Alice uppbrott från Philip Wong

Under 2020 så var Alice med om ett annat uppbrott, då från Philip Wong som hon var tillsammans med i sex år. Alice berättade då att hon ville fokusera på sig själv, men att hon och Philip fortfarande hade en bra relation. Två månader senare förklarade hon däremot att deras relation förändrats.

– Vi har kommit till en punkt där vi inte kan ha samma typ av kontakt som vi haft innan, sa Alice då.

Alice Stenlöfs relation med exet Philip

Den senaste tiden har flera av Alice Stenlöfs följare noterat att hon och ex-pojkvännen Philip har umgåtts, bland annat efter att de båda la ut liknande bilder på ett vinglas hemma hos Alice. I en ny video på Youtube, svarar Alice på frågor från sina följare. Och när en nyfiken person frågar hur hennes relation med Philip Wong ser ut idag, svarar hon:

– Vi är vänner och har alltid varit vänner. Han är en jätteviktig människa i mitt liv. Vi är vänner, så vi har en väldigt fin relation skulle jag säga, berättar hon.

Hon svarar även frågan om hur det känns att vara singel.

– Det känns helt sjukt. Det känns bra, men jag vet inte vem jag är riktigt. Jag vet inte min roll heller, alls...

Foto: Instagram

Relaterade artiklar
Alice Stenlöf visar upp lägenheten – efter stora renoveringen