Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira återförenade på ny bild

Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira återförenade på ny bild

Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira bekräftade i början av året att de beslutat sig för att gå skilda vägar. Nu, ett par månader senare, har det tidigare paret fångats på bild ihop!
TV: Allt om Alice Stenlöfs framgångssaga
1:02

Efter reklamen: TV: Allt om Alice Stenlöfs framgångssaga

(1:02)

Slå på ljud

Alice Stenlöf och artisten Jireel Lavia Pereira blev ett par under sommaren 2020, och kilade stadigt i ett par månader innan de slutade dyka upp i varandras sociala kanaler. I samma veva var Alice öppen med att hon inte mådde särskilt bra, och det spekulerades en hel del kring att paret skulle ha gått skilda vägar.

Och så var det. I februari i år bekräftade Jireel att han och Alice gjort slut.

Nya bilden på Alice Stenlöf och Jireel

Efter månader isär började det under sommaren återigen spekuleras i om paret hittat tillbaka till varandra, efter att flera sett Alice och Jireel tillsammans. Bland annat tätt ihop på Gröna Lund i augusti.

I augusti släppte även Jireel sin nya låt Passé, med rader som ”Kärleken var stark, men den blev för kort. Nu när det är passé, kan vi börja om?” och ”Jag brukar bara ge det en chans, fast med dig vill jag testa igen”. Men att låten skulle handla om relationen med Alice, eller om honom själv för den delen, är ingenting han pratat om.

Vad Alice tycker om låten? ”It's a banger”, skrev hon under en frågestund på sin Instagram story i veckan.

Hur deras relation är idag har ingen av dem uttalat sig om, men nu har Alice och Jireel fångats på bild ihop, under ett event för Pradas nya pop-up.

Alice Stenlöf och Jireel på ny bild 2021

Foto: Instagram/Pierre Björk

Uppbrottet från Philip Wong

Under våren, samma år som hon fann kärleken i Jireel, bröt Alice upp med dåvarande pojkvännen Philip Wong efter sex år tillsammans. Ex-paret hade då nyligen köpt en lägenhet i Vasastan i Stockholm, men efter uppbrottet köpte Alice ut Philip och gjorde den nya lägenheten till hennes egna.

Foto: Instagram/TT

TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud
Relaterade artiklar