Alice Stenlöf berättar om uppbrottet från Jireel – det har hänt

Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira har gjort slut, det bekräftade artisten förra veckan. I en ny vlogg berättar Alice nu om uppbrottet från sitt håll.

Förra veckan bekräftade Jireel Lavia Pereira att han och Alice Stenlöf gjort slut.

”Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa. Ni behöver inte vara förvirrade av allt snack som går runt”, förklarade Jireel i en Instagram story.

Alice Stenlöf om uppbrottet från Jireel

Ett par dagar senare publicerade Alice Stenlöf en Tiktok där hon dansar glatt med texten:

”When he dumps you”, fortsatt av: ”But you realize hot girl summer is only 10 mondays away”.

Men i en ny vlogg berättar hon mer om uppbrottet från Jireel.

– Som många av er vet så har jag och Jireel gjort slut. Och det har så klart varit jättejobbigt för mig och jag har behövt tid på mig innan jag vetat hur och när och på vilket sätt jag ska berätta det för er. Ni är många som frågat och velat att jag ska prata om det. Men ja, vi är inte längre tillsammans. Med det sagt, jag har bara kärlek för den killen och är så tacksam för det fina vi har haft, säger Alice Stenlöf och fortsätter:

– Ibland blir det inte som man tänkt sig. Vilket vi vet, tänkte jag säga. Men jag har ju suttit här innan och pratat med er om sånt här. Vi lever och vi lär.

Alice Stenlöf om sin plan som singel

Under våren 2020 gjorde Alice Stenlöf slut med Philip Wong, hennes pojkvän sedan flera år tillbaka. Och ett par månader senare föll hon för Jireel. Men som singel den här gången är planen inte att gå och bli kär i någon ny, i alla fall inte på ett tag.

– Nu är jag tillbaka, singel igen. Jag tänker att jag inte ska gå och bli kär i någon den här gången. Jag tänker att jag ska hålla mig till min plan och hålla mig singel. Jobba på min kärlek till mig själv, säger Alice och fortsätter:

– Nu vet ni, och som ni förstår har det så klart varit en av anledningarna till varför jag haft det jobbigt det senaste. Vilket jag varit öppen med. Ibland blir inte livet som man tänkt sig, och inte som man vill. Men det blir bra ändå.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: Instagram

Relaterade artiklar
Jireel bekräftar: Jag och Alice Stenlöf är inte längre ett par
Test: Vem av Alice och Bianca är du? Välj en outfit och se
Alice Stenlöf bryter tystnaden – svarar på kritiken efter festkvällen