Alexander Ferrer, känd under artistnamnet Newkid, är sedan två år tillbaka tillsammans med flickvännen Sonia.

Alexander ”Newkid” Ferrers gulliga bild med flickvännen Sonia

Alexander Ferrer, känd under artistnamnet Newkid, är sedan två år tillbaka tillsammans med flickvännen Sonia. Parets gulliga Instagram-bild visar nu att hon fått ett smeknamn som matchar med Newkid.

Mitt 2020: Newkid
3:05

Efter reklamen: Mitt 2020: Newkid

(3:05)

Slå på ljud

Alexander ”Newkid” Ferrer har varit artist i många år, men först under sin medverkan i Så mycket bättre 2020 blev han känd för den breda och folkliga massan. Nu hör vi hans låtar, och framför allt hans tolkningar från programmet, spelas på radio, i reklamfilmer, ja, mer eller mindre överallt.

Under gårdagen såg vi honom i tv-rutan igen när han medverkade i Allsång på Skansen.

Newkids relation med Sonia Mehdizade

I hans musik hör vi honom sjunga om trassliga relationer och krossade hjärtan, något han själv just nu inte lider av. Relationen med flickvännen Sonia, som varat i två år, höll han länge för sig själv, men under P3 Guld i mars dök paret upp på röda mattan ihop.

– Ja, vi är ett par och vi har varit tillsammans i snart två år. Vi ska snart flytta ihop. Hon är kaxig! Det gillar jag, sa Newkid till Aftonbladet då.

Matchande tröjor och smeknamn

Nu verkar det som att även flickvännen fått ett smeknamn likt sin pojkväns. Under EM klädde de i Sverigetröjor med ett varsitt namn tryckt på ryggen. På artistens stod det Newkid, och på Sonias stod det Newchick.

”VAD TYCKER NI OM HENNES ARTISTNAMN?”, skriver han följt av en skrattande emoji i ett inlägg på Instagram.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Pausen från rampljuset

Newkid släppte sitt debutalbum redan 2011, med låtar som Jag gråter bara i regnet och Baby?, men efter releasen tog han en paus från musiken och artisteriet i sex år. I Så mycket bättre förklarade han varför:

– Saker gick väldigt snabbt och jag hamnade i en tvist, eller där jag inte trivdes med situationen där jag var med mitt bolag som jag jobbade med och gav ut min platta på den tiden. Jag ville dra mig ur. Det tog mig sex år innan jag löste min deal.

Foto: TT, Instagram

Relaterade artiklar
33 låtar vi inte hade en aning om (!) att Ana Diaz låg bakom