vem-ar-A.D-i-PLL

Hen är A.D i Pretty little liars

I de senaste två säsongerna har vi väntat på att få veta vem A.D i Pretty little liars är. Nu har vi äntligen fått svaret . (Varning för spoilers!)

Teorierna har varit många om vem A.D egentligen är i Pretty little liars. Allt från Arias farbror till Wren till Lucas. Men ingen av de teorierna stämde. Istället fick vi träffa en ny person eller vi har träffat henne innan utan att tänka på det.

Så vem är A.D?

.

.

.

A.D är …. Spencers tvilling, Alex Drake.

Alex-Drake-ar-A.D-i-PLL

Mary Drake fick alltså tre barn, Charlotte, Spencer och Alex. Medan familjen Hastings adopterade Spencer så hamnade Alex hos en rik familj i London. Där fick hon dock problem och de lämnade henne på ett barnhem. Alex hade ingen aning om att hon hade syskon och fick inte reda på det förrän hon råkade stöta på Wren i London som berättade allt för henne.

Därefter fick Alex träffa Charlotte och de fann varandra snabbt. Charlotte lämnade dock Alex och återvände till Rosewood för att hämnas på tjejerna. Efter att Charlotte dött så bestämde sig Alex för att hämnas.

Hon insåg då också att hon inte alls fått ett lika bra liv som Spencer, vilket gjorde henne avundsjuk. Hon bestämde sig då för att ta över Spencers liv, vilket inte gick så bra. De andra upptäckte att de fanns två av dem och i slutet ställde Toby en fråga som bara riktiga Spencer kunde svara på.

Läs mer:
Här möts Pretty little liars och Harry Potter i ny film
Test: Vem i Pretty little liars är du?
Pretty little liars kan få en ny spinoff-serie

Foto: Freeform