Julavsnitt-serier

9 julavsnitt i dina favoritserier (som du inte får missa!)

Tagga upp inför årets mysigaste högtid genom att kolla när dina favoritkaraktärer firar jul. Här är de nio bästa serierna med julavsnitt!

Scream Queens

Säsong 1 | Avsnitt 11 – Black Friday

Efter en skräckinjagande Thanksgiving väljer The Channels att fira USA:s största rea-dag Black Friday med julshopping. Vad de inte vet är att Red Devil har planer på att göra allt för att förstöra deras shoppingrunda…

Gossip Girl

Säsong 1 | Avsnitt 11 – Roman Holiday

Blairs pappa Harold kommer hem till jul med en oväntad gäst, nämligen hans nya pojkvän Roman. Blair försöker bli av med Roman för gott samtidigt som Jenny och Vanessa hjälper Serena att planera den perfekta julklappen till Dan.

Pretty Little Liars

Säsong 5 | Avsnitt 13 – How the ‘A’ Stole Christmas

Seriens första julavsnitt börjar med att tjejerna julshoppar och får då en snöglob från ”A” som säger ”A takes a holiday, you should too”. A lämnar flera kryptiska meddelanden i avsnittet, bland annat ett stort träd med texten ”Merry Christmas, Bitches.”

The O.C

Säsong 1 | Avsnitt 13 – The Best Chrismukkah Ever

Charmiga nörden Seth älskar julen men får riktigt stora problem när han får två tjejer att välja på, båda vill ha honom!

Läs också: 16 roliga jultröjor som får vem som helst i julstämning

Orange is the new black

orange

Foto: Lionsgate Television

Säsong 1 | Avsnitt 13 – Can’t Fix Crazy

Det är julledighet på Litchfield och Ingalls och Sophia håller i castings för den stora julföreställningen. Vi får höra både Lorna, Big Boo, Yoga Jones, DeMarco och Tyste sjunga i avsnittet.

The big bang theory

Säsong 2 | Avsnitt 11 – The Bath Item Gift Hypothesis

Sheldon genomgår besatta förberedelser för att byta julklappar med Penny. Hennes julklapp till Sheldon går däremot utanför Sheldons vildaste drömmar..

Vampire diaries

Säsong 6 | Avsnitt 10 – Christmas Through Your Eyes

Bonnie gör allt för att återskapa hennes favorittradition, julen, medan hon minns tillbaka på lyckliga stunder med sina vänner. Hon har inte möjlighet att åka hem till Mystic Falls, men försöker göra det bästa av situationen.

Modern Family

Season 7 | Episode 9 – White Christmas

Gloria planerar en vit jul, men vädret samarbetar inte. Samtidigt fortsätter Haley och Andy att hemlighålla sitt förhållande.

New Girl

Säsong 2 | Avsnitt 11 – Santa

För att komma i julstämning attendar gänget till massor av olika julfester. I detta avsnitt börjar verkligen karaktärerna i serien kännas som en stor, lycklig familj. Aaaa!

Älskar du julen? Läs mer här:

Horoskop: Så blir ditt jullov 2019

7 filmer som har premiär på bio i jul

FRIDA-Annie om julfilmen Last Christmas: ”Ett sjukt oväntat slut”!

Foto: Freeform