7 tv-serier att se fram emot under 2017

7 tv-serier att se fram emot under 2017

En del tv-serier lämnar oss tillsammans med 2016 men bli inte besvikna! 2017 levererar serier klart värda att bänka sig framför.

Star
För dig som älskar musik är Star en serie att börja följa. Serien handlar om tre starka kvinnor som mot alla odds bildar en musikgrupp i Atlanta. Serien släppte sitt första avsnitt den 14 december 2016 och är tillbaka den 4 januari 2017.

Skam säsong 4
Skam tog hela Skandinavien med storm under 2016. Skam-febern fortsätter 2017 med säsong fyra. Undra vem som kommer få huvudrollen den här gången? Vi kan inte vänta!

skam

Time after Time
Följ med på en resa tillbaka i tiden. Från skaparna av Vampire diaries kommer nu nästa äventyr: Time after Time. Serien handlar om science fiction-författaren H.G Wells som med hjälp av en tidsmaskin reser till nutida New York i jakt på ökända seriemördaren Jack the Ripper. Premiärdatumet är ännu inte satt men tros bli någon gång under våren 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=VN4C4Ar5BLo

Riverdale
Serien som är baserad på serietidningen Archie. Den händelselösa småstaden Riverdale skakas efter ett mystiskt mord. Skolan drar igång igen och ungdomarna Archie, Jughead, Betty, Veronica och de andras vägar korsas medan mysteriet kring mordet bara växer. Serien har premiär den 26 januari och av trailern att döma ser det ut att vara ett riktigt tonårsdrama med mycket spänning, het romans och vänskap.

Läs också: 12 tecken på att du är besatt av tv-serier

A Series Of Unfortunate Events
Syskonen Violet, Klaus och Sunny förlorar sina föräldrar i en mystisk brand och är tvungna att flytta in till sin nya och ondskefulla förmyndare Count Olaf. Där möter barnen olika prövningar och försöker avslöja mörka familjehemligheter. Serien släpps den 13 januari 2017 på Netflix. Kolla in den coola trailern:

Famous in love
Paige Townsen, en vanlig high school-student, får sitt stora genombrott efter en audition för huvudrollen i en Hollywood-film. Hon måste nu hantera sitt nya stjärnspäckade liv och obestridliga kemi med sina två kollegor, samtidigt som hon försöker avslöja sanningen om vad som hänt en försvunnen känd popstjärna. Snacka om stressigt liv. Serien har premiär den 17 april och verkar vara riktigt spännande.

https://www.youtube.com/watch?v=cyF60k_OIEs

Beyond
Beyond handlar om Holden, en kille som vaknar upp ur en koma efter 12 år och upptäcker att han har fått övernaturliga förmågor. Han försöker leva ett vanligt liv men hamnar mitt i en farlig konspiration på grund av sina nya förmågor. Serien har premiär den 2 januari och alla avsnitt släpps på en gång.

https://www.youtube.com/watch?v=F2i3b1Pdl4Q

 

Läs också:
9 tv-serier du måste se om du älskar skam
Samir gör ny tv-serie-där vi får följa hans jakt på kärlek
10 serier du måste se om du älskar Pretty Little Liars

Av: Namita Arora

Foto: Skärmdump: Skam, Netflix, Freeform