7 kändisar avslöjar: ”Så är min drömpartner”

7 kändisar avslöjar: ”Så är min drömpartner”

Är du den Marcus och Martinus eller Shawn Mendes letar efter? Nu berättar singel-kändisarna vad de söker efter hos sin framtida drömpartner.

Vilka egenskaper vill Kendall Jenner, Justin Bieber och Zendaya Coleman att sina drömpartners ska ha? Här är svaret.


Shawn Mendes

– Jag gillar verkligen roliga tjejer, tjejer med känsla för snabb humor. Om en tjej snappar upp det jag säger och fattar väldigt snabbt så blir jag attraherad. Jag gillar verkligen brunetter. Och dansare. Jag har ett extra gott öga till dansare.


Harry Styles

– Någon med ett gulligt skratt och ett fint leende. Någon jag kan ha roligt med, som uppskattar att testa nya saker och åka till olika nya platser.


Marcus och Martinus

– Egentligen ska hon bara vara söt och snäll. Det är allt vi letar efter. Och så måste hon kunna hantera att vi är ute mycket och reser och träffar andra tjejer. Att hon inte blir sur på oss för det, utan att hon liksom förstår.

Läs mer:
Austin Mahone om nakna selfies och pranks


Kendall Jenner

– Han måste ha humor. I min branch tar de flesta killar sig själv på för stort allvar, det är inget för mig. Det vore kul om han har samma musiksmak och gillar bilar, som jag. Det är även så sjukt attraktivt med killar som kan klä sig snyggt. Om jag ska se bra ut, borde han också göra det.


Justin Bieber

– Jag behöver ett hälsosamt förhållande med någon jag känner mig trygg med. Jag vill ha någon som är trygg i sig själv och självsäker och som även är ärlig. Jag måste tycka att hon är väldigt attraktiv och någon jag kan se mig själv med i framtiden.


Zendaya Coleman

– Du måste vara rolig. Du måste verkligen kunna få mig att skratta, annars går det aldrig. Du måste vara genuin, du ska inte försöka verka cool eller säga det du tror jag vill höra, jag ser igenom det direkt. Jag letar efter en gentleman.


Luke Hemmings

– En sak är säker, hon måste gilla resten av bandet. Det är ju svårt att hitta någon som gillar de tre grabbarna. Hon måste tycka om att driva om sig själv och andra saker, hon kan inte ta sig själv för seriöst.

Läs mer:
51 bilder på Justin Biebers galna förvandling (som du måste se!)
Se Zara Larssons coola uppträdande under Melodifestivalen
14 saker du inte visste om Justin Bieber (som du vill veta!)

Källa: Notionmagazine.com, UsWeekly.com, Toppgirl.no, celebuzz.com, Seventeen.com, Hollywoodlife.com, Unrealitytv.com
Foto: IBL