Riverdale säsong 5

The CW

5 sjukaste scenerna i senaste avsnittet av Riverdale

Kan vi diskutera vad som egentligen hände i avsnitt 8 i säsong 5 i Riverdale? Cheryl hostar en "nyckelfest", drama bryter ut och Jughead har otäcka minnen från aliens. Här är största snackisarna i senaste avsnittet av Riverdale!

Spoilervarning! Har du inte sett avsnitt 8 i Riverdale säsong 5 bör du sluta läsa nu.

Riverdale säsong 5 rullar på och det senaste avsnittet "Lock & Key" innehöll flera chockerande scener. FRIDA listar fem största snackisarna.

1. Toni, Kevin och Fangs ska bli föräldrar!

Okej, detta är kanske inte en "sjuk" händelse utan snarare rolig. Men man kan ändå inte låta bli att undra vem av Kevin och Fangs som är den biologiska pappan till barnet, och om någon av dem ens är det? Hur har det i så fall gått till? Eller är det egentligen någon annan som är pappan? Miss Drama Queen Cheryl blir dock rosenrasande när hon får reda på trions nyhet och smider planer på hur hon ska få tillbaka sin Toni för sig självt.

2. Jughead har obehagliga flashbacks

Under avsnittets gång får Jughead obehagliga flashbacks av utomjordingarna (som kidnappade honom?! Fortfarande väldigt oklart var som hände där). Kommer Jughead fortsätta förneka vad som har hänt eller kommer han ta tag i det och försöka reda ut vad som egentligen hände honom? Dessutom vill vi såklart veta vad som hände med kroppen till malmannen?

3. Cheryls hostar en nyckelfest

Cheryls bestämmer sig för att bjuda hem sina Riverdale-vänner för en liten "fest" där varje gäst ska lägga sin hemnyckel i en skål. Sedan drar gästerna varsin nyckel ur skålen och personens nyckel som man drar blir man ihopparad med. Enligt lekens regler får man göra precis vad man vill ihop, så länge båda parterna är med på detta. Ja, du hör att det är upplagt för dramatik. Veronica lyckas dra Archies nyckel vilket får maken Chad att gå i taket och Kevin drar Fangs dejts nyckel. Hur galet det än låter så är det precis det Cheryl vill. Att skapa drama mellan Fangs och Kevin så och att hon och Toni får vara ifred med det kommande barnet.

4. Varchie is back!

Detta leder oss till i sin tur till punkt 4: Team Varchie är tillbaka! Efter nyckelfesten gör Veronice slut med Chad (äntligen!). Därefter besöker hon Archie på brandstationen/hans gamla gym, för att berätta det för honom. Och ja, du kan ju tänka dig vad som händer sedan...

5. Har polly blivit mördad?

Den sista och hemskaste scenen är den i slutet när Betty och hennes mamma ska hämta Polly vid motorvägen. När de kommer fram till telefonautomaten är den helt förstörd och blod droppar från glaset. Har Polly blivit mördad?

Relaterade artiklar
Quiz: Vad minns du av senaste avsnittet i Riverdale?
Quiz: Hur mycket minns du från Riverdale säsong 4?