5 saker du inte visste om Marcus och Martinus

5 saker du inte visste om Marcus och Martinus

Marcus och Martinus var på besök hos FRIDA:s redaktion och passade då på att avslöja fem saker som du förmodligen inte visste om dem.

De talangfulla tvillingarna Marcus och Martinus är 14-åringarna som har tagit hemlandet Norge med storm. De slog igenom redan som tioåringar och har därefter turnerat land och rike runt för att uppträda med sina glada och dansanta poplåtar.

Singeln Elektrisk blev förra året den mest sedda musikvideon i hela Norge och gjorde grabbarna till de yngsta i landet någonsin att sälja platina. Du har med andra ord säkert hört den, och dansat till den. Snart kommer även killarnas första låtar på engelska. Det vill du inte missa!

Killarna kom och hängde lite med FRIDA:s redaktion och passade då på att lista fem saker du (förmodligen) inte visste om dem:

1. Martinus gillar att rita

– Jag är inte så bra på det, men jag gör det mest för att jag tycker det är roligt. Jag brukar inte rita något speciellt utan mest på känsla.

2. De har olika favoritfotbollslag

Båda är mycket intresserade av fotboll och spelar det gärna när de har ledig tid över. Men de håller faktiskt på olika lag. Marcus hejar på Manchester United, medan Martinus håller sina tummar för Chelsea.

3. Favoritskomärket är Supra

Under deras besök hade de båda på sig ett par ursnygga Supra-skor i färgen röd, som också är båda grabbarnas favoritfärg.

4. Marcus är beroende av sin mobil

– Jag håller på med den hela tiden. Vi tycker båda att det är viktigt att vara öppna och ärliga mot fansen, så jag är inne på Snapchat och Instagram hela tiden.

5. Favoritspelet i mobilen

Marcus favoritspel är farmspelet Hayday, där man sköter en bondgård. Martinus hävdar starkt att han inte spelar spel utan bara använder Snapchat och Instagram. Men Marcus säger att Martinus brukar spela Hill Climb, så vi tror på det!

IMG_0729

Marcus och Martinus hade det roligt på FRIDA!

Läs mer om Marcus & Martinus:
Exklusivt på FRIDA: Det gör Marcus och Martinus i Sverige just nu
Video: Häng med på Marcus & Martinus dansskola
Marcus & Martinus kommer till Sverige för en konsert

Av: Erika Svensson

Foto: Sony Music, Terese Allert