Två brudar gifter sig

5 romantiska filmer att titta på när du är kär

När man är riktigt kär vill man mest bara omge sig med romantik dagarna i ända. Här är fem filmer som ger dig ännu mer pirr i magen.
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood
Slå på ljud

Om man är kär kan man ibland känna sig ovanligt romantisk – och lite cheesy. Man skapar spellistor på Spotify med smäktande kärleksballader, Instagram fylls av smöriga citat och gulliga pussbilder, och man ritar hjärtan överallt där man kommer åt.

5 riktigt romantiska filmer

Det är absolut inget fel med att vara så där supergullig och romanstisk. Vi tycker att man ska passa på att vara så ostig det bara går, därför tipsar vi här om fem romantiska filmer som är perfekta att titta på när du är så där härligt förälskad och pirrig:

Before we go

Before we go är en film som handlar om hur det är att träffa den där speciella personen, den som river alla dina murar och tar dig med storm.

The incredible Jessica James 

När du börjar bli kär i någon på riktigt kan du också bli lite kär i dig själv. The incredible Jessica James är historien om den underbart galna Jessica James som söker efter kärleken och hittar den – på många olika sätt.

Ali’s Wedding

Vill du se en film som ger hopp om att kärleken övervinner allt, då är det Ali’s Wedding du ska se! Här får vi följa Ali som dras mellan kvinnan han älskar och kvinnan han tvingas gifta sig med.

The Sweetest Thing

Filmen från 2002 handlar om hur Christina Walters, spelad av Cameron Diaz, går på dejt efter dejt men aldrig hittar Mr. Right. Först när hon slutar att leta dyker någon väldigt speciell upp… Filmen är en liten påminnelse om att det finns någon för alla.

Jenny’s Wedding

Efter år av ensamhet har Jenny äntligen hittat sin drömpartner i rumskamraten Kitty. Jennys föräldrar vägrar dock att acceptera att dottern är gay, och vägen fram till parets bröllop blir inte helt lätt. Jenny’s Wedding är en film där tårar och skratt blandas hej vilt, och den visar att man alltid ska stå upp för kärleken – i alla former.

Källa: Elite Daily

Foto: Netflix, Youtube, TT

LÄS MER:

Alla nya serier och filmer på Netflix i augusti 2020

Här är filmerna som handlar om sommarkärlek

Kändisar som visar upp sin nya kärlek 2020