5 kändisar som träffat spöken – på riktigt!

5 kändisar som träffat spöken – på riktigt!

Vad är värst, jobbiga fans eller upprepade besök från andra sidan? Här är fem kändisar som kan ge dig svaret!

Att vara kändis kan vara jobbigt i sig. Men livet blir ju inte enklare om massa spöken och andar ska skrämma livet ur en när man försöker pusta ut efter en konsert eller inspelning…

Här är fem kändisar som har något kusligt att berätta!

Miley Cyrus

Miley-Cyrus-younger-now

Miley och hennes familj bodde ett tag i en lägenhet som låg i ett nedlagt bageri, där en rad märkliga händelser utspelade sig. Till exempel kunde vattnet i duschen ändra temperatur av sig själv, så pass mycket att hennes lillasyster brände sig när det plötsligt blev kokhett.

– Jag har själv sett en liten pojke sitta på handfatet när jag duschade. Jag gick dit natten därpå och svär att jag såg honom igen, dinglandes med benen, har Miley berättat.

Ariana Grande

Ariana-Grande-pengar

Det var efter ett besök på en kyrkogård i Kansas som Ariana fick sin obehagliga och oförklarliga upplevelse.

– Jag kände en sjuk negativ känsla i hela bilen och det började lukta svavel, har hon berättat för Complex. När hon sedan skulle sova såg hon märkliga flammor och skuggor i sitt rum.

Demi Lovato

Demi-Lovato-intervju-frida-1

Demi växte faktiskt upp i ett riktigt spökhus i Texas, där en av hennes bästa vänner var ett spöke (!). Det var en liten flicka som hette Emily som hemsökte familjen Levatos hus och Demi lekte ofta med henne. När hennes mamma frågade vem hon pratade med ska hon ha svarat: ”Det är min bästa kompis Emily, hon är lekfull”.

Lady Gaga

Ett spöke som hette Ryan ska ha följt artisten under flera år. Det var först efter en seans tillsammans med hennes vänner och en dyr investering i egen spökutrustning som hon slapp honom.

Nicole Kidman

Filmstjärnan fick en enorm våning i New York i present av sin man. Men de hade inte hade räknat att den tidigare ägaren skulle hänga ingå i köpet, trots att han dött. En rad kusliga händelser har inträffat enligt flera källor. Vem är då spöket? Ingen mindre än Michael Jackson, som bodde i samma lägenhet under 90-talet.

Källor: Tidningen Hemsökt, Teen Vogue mfl.

BILD: IBL

Läs också (om du vågar):

8 spökhistorier som blev verkliga

9 spökhistorier du inte kommer vilja tro på

Hemsökta platser i Sverige – där det spökar på riktigt!