13-reasons-why-casting

13 reasons why söker skådespelare – vilket avslöjar en del om säsong 2

Nästa år kommer den andra säsongen av 13 reasons why. Nu söker de skådespelare och statister vilket avslöjar en del om den kommande säsongen.

Det finns ännu inget exakt datum när den andra säsongen av 13 reasons why kommer men någon gång under 2018. Inspelningarna har ännu inte börjat och sajten Refinery29 har hittat en annons för att serien just nu söker bland annat skådespelare och statister.

Läs mer: Sex saker vi vet om säsong 2 av 13 reasons why redan nu

I annonsen står det att de söker skådespelare i alla åldrar och alla etniciteter. De har också med en lista över olika typer av roller de söker. Den listan ger oss en hint om vad som kommer hända i säsong 2.

Här är hela listan:

Studenter och lärare: Det är inte direkt någon chock att de behöver fler studenter och lärare eftersom serien utspelar sig i skolan.

Basebollspelare: I serien är det egentligen bara en person vi förknippar med baseboll, nämligen Jeff. Kan det vara så att vi kommer att få veta mer om Jeff eller kommer vi att få se hans begravning? Det känns i alla fall som att rollerna som basebollspelare kommer att ha med honom att göra.

Friidrottare: Några av rollerna är också friidrottare och den stora frågan här är vilken roll de kommer att spela. Är det bara statister eller kommer det en ny karaktär?

Cheerleaders: Vi vet redan att Jessica kommer ha en stor roll i den kommande säsongen och sett till att hon är en cheerleader så känns det inte oväntat att de söker fler.

Boxare: Vi har tidigare inte träffat någon som boxas, förutom Tony men det var ju inte direkt på ett bra sätt. Kan anledningen till att de söker efter boxare vara för vi ska få veta mer om Tony? Har han en boxningsbakgrund?

Föräldrar: Hannahs föräldrar spelade en stor roll i den första säsongen och det känns inte helt omöjligt att vi kommer att få lära känna de andras föräldrar i nästa säsong.

Stamgäster: Serien söker också efter personer som ska spela stamgäster på ett fik. Det verkar alltså som att en hel del scener kommer att utspela sig på ett fik precis som i första säsongen.

Läs mer:
Serien 13 reasons why har fått fler att söka hjälp för psykisk ohälsa
Vem blir huvudperson? – Fyra teorier kring säsong 2 av 13 reasons why
Dylan Minette om att spela Clay Davis i 13 reasons why

Foto: IBL